Bluetooth FM трансмитер 12V 24V
Bluetooth FM трансмитер 12V 24V
Bluetooth FM трансмитер 12V 24V
Bluetooth FM трансмитер 12V 24V
00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Bluetooth FM трансмитер 12V 24V

В наличност 49.80лв.

Модел: 2000X8
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Bluetooth FM трансмитер 12V 24V × 1 бр.

Цена: 49.80лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с
Общите условия и политиката за лични данни.

Този продукт има вграден FM предавател, автомобилна функция "свободни ръце" bluetooth hands-free за провеждане на телефонен разговор, MP3 плеър за кола, зарядно устройство за телефон, волтметър за следене на състоянието на акумулатора, разпознава TF карти, аудио изход "AUX" функция. Използвайки професионален високопроизводителен Bluetooth модул, вграден MP3 / WMA декодер чип и може да възпроизвежда музикални файлове от флаш памет или TF карта за автомобил. Докато телефонът ви е с включен Bluetooth, можете да слушате музиката от телефона си в стерео уредбата на колата си. При пристигането на повиквания може устройството автоматично преминава в режим "свободни ръце", когато приключи разговорът, той автоматично ще превключи обратно към музикалния плейър.

Описание :

1. Специален дизайн, малък размер, съвместим с всеки автомобил

2. Поддържа Bluetooth връзка 4.1, за гласов разговор

3. Интелигентно разпознаване на мобилни телефони и други устройства, USB зареждане, максимален изходен ток на порта 2.1A

4. Поддържа FM трансмитер с цялата скала, общо 206 честоти

5. Има дигитален дисплей

6. Работи с външни TF карти и флаш памети, поддържа MP3 / WMA музикални формати

7. Телефонни финкции - приемане на обаждане, отхвърляне, последно набран номер

8. Вграден филтър за поттискане на околния шум (CVC technology)

9. Поддържа автоматично изключване на външна памет

Характеристики :

Работно напрежение : 12V / 24V

USB изход : 5V / 2.1A

Поддържани музикални формати : MP3 WMA WAV FLA

Bluetooth версия : V4.1 + EDR CLASS 2

Работен обхват на Bluetooth трансмитера : 10м

Bluetooth потдържани класове : class 2

Сила на Bluetooth приемника : -92dBm

Чуствителност : SNR> 93dB

Ефективност на пикрофона : 0.5 --- 2м

Работна температура : 0 to 50°C

Честота на комуникация : 20Hz-15Khz

Честоти на FM трансмитера : 87.5 ~ 108Mhz

Безаварийното шофиране винаги е възможна мисия при отговорните и далновидни шофьори. Освен достатъчно силното и ярко осветление, другият незаменим автомобилен аксесоар е популярният трансмитер за кола с блутут, който позволява безпроблемно водене на телефонни разговори и слушане на музика, по време на шофиране. Онлайн каталогът ни разполага с редица модерни предложения, едно от които е китайски модел блутут ФМ трансмитер, с множество опции за осигуряване на максимално удобство при работа.

Основни технически характеристики

Продуктът в каталога ни се отличава с усъвършенствани технически характеристики. Той е с компактни размери, дигитален LED дисплей с бутонно управление, което е и централната точка на устройството, и USB порт за зареждане 5V, с максимално изходно захранване 2.1 A. Усъвършенстваният блутут трансмитер за кола се отличава с мощен обхват- приемникът е с обхват на дейност 10 м., първокласна Bluetooth версия V2.1 и AUX букса. Функционирането му не се влияе от никакви външни климатични условия. Трансмитерът разполага и с опция за автоматично изключване на външна памет.

Радио предавател и музикален аксесоар

Продуктът работи с напрежение от 12V и 24V, и е приложим за всяка марка автомобил. Той е с вграден FM предавател, който улавя ясен сигнал на огромен брой честоти на радиостанции. Въпросният блутут трансмитер предоставя и възможност за свободно разпознаване и слушане на музикални файлове, изтеглени от външна флаш памет или TF карта. Устройството поддържа Bluetooth A2DP модел музикален плеър, и е с вграден МP3/ WMA декодер, който осигурява възпроизвеждане на МP3 аудио файлове и първокласен звук в стерео уредбата на автомобила ви. Специалната опция за заглушаване на външен шум осигурява интензивен звук от стерео уредбата и пълно поглъщане на вниманието, от хубавата музика.

Мобилен телефон по време на шофиране

Предлаганият ФМ трансмитер с блутут изпълнява и функцията на телефонен приемник за поддържане на “ hands free “ разговори, по време на шофиране. Продуктът поддържа Bluetooth вариант 2.0, за осъществяване на гласови обаждания, както и всички други стандартни функции на мобилен телефон-входящите номера се изписват върху дисплея на устройството, има опция за задържане на разговор, отказване на обаждане, и бързо избиране на последно набран номер. Интелигентният трансмитер с блутут е в състояние автоматично да преминава от режим на слушане на музика към телефонен разговор, след приключването на който музиката отново зазвучава в уредбата ви.

FM трансмитерът в каталога ни е наличен на изключително достъпна цена и предоставя възможност за приятно запълване на времето при шофиране. Трансмитерът съсредоточава функциите на няколко устройства в едно и поддържа постоянна активност по време на изключително продължителни пътувания.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.