Аксесоари за ремаркета и каравани

Подреди по:

Чрез своята категория Аксесоари за ремаркета, онлайн магазин Тонекс 1 ви предлага богат избор от продукти, предназначени да направят вашата почивка, пътуване или прекарване на товари по-лесно изпълними и напълно безопасни. Нашият специализиран авто магазин се е погрижил за вашето удобство.

Забравете безкрайното обикаляне по физическите магазини за авто части, където не е сигурно, че ще намерите търсения продукт, и то с желаното качество. . Освен всичко това, магазинът ни предлага едни от най-ниските цени за страната, така че не отлагайте повече, а купете още сега необходимото оборудване.

Какво ще откриете в този раздел?

Този раздел съдържа аксесоари за каравани, способни да направят свързването им към автомобила ви лесно и перфектно, като по учебник. Не само оборудването за ремаркетата, но и това за караваните е подбрано с особено внимание. Компонентите, представени тук отговарят на всички съвременни изисквания за качество и безопасност

Сред аксесоарите, нашите клиенти ще намерят супер разнообразие от изделия с различни свойства и предназначение. Факторът, обединяващ различните компоненти на конкретния тип авто-оборудване, е идеалното съотношение между качество и цена. Цените ни са максимално достъпни, предвид факта, че продуктите ни отговарят на високите съвременни стандарти.

Тук ще намерите:

Букси, габарити и стопове

Предлагаме богат избор от букси за тегличи, необходими за свързване осветлението на ремаркетата с различен брой пинове. Те са универсални компоненти от прикачването, съвместими с болшинството товарни ремаркета. Могат да се използват и за теглене на лодки, строителна техника, селскостопански машини и др. Предлагаме варианти с тип на конектора мъжки и женски, и с механично захващане на кабела чрез винтове.

Диодните LED габарити и стопове, наред с пълната гама осветители, са сред най-необходимите аксесоари за каравана и ремарке. Предлагаме универсални габарити тип рог за броня, подходящи също за мотори, лодки, строителна и селскостопанска техника. Диодните ни стопове са отново необходим компонент от светлинното оборудване на теглените едрогабаритни машини и товарна, строителна и селскостопанска техника.

Колани за укрепване на товари

Товароукрепващите колани са отново много необходим авто-аксесоар, не само за ремаркетата, но и за всички останали едрогабаритни машини. При нас ще откриете разнообразие от колани за укрепване на товари с различен вид на механизмите за пристягане – с терсчотка и с пружинна скоба.

Имате възможност да избирате между продукти с различна дължина и товароносимост. Можете да закупите единични изделия, а защо не и комплект от 2 броя. Качеството на всички изделия от този раздел е гарантирано, а цената им невероятно изгодна.

Без излишен разход на средства, време и усилия

Магазинът ни ви предлага висококачествено оборудване и аксесоари за ремаркета и каравани, които можете да закупите онлайн, без излишен разход на средства, време и усилия. Това е особено важно както за столичани, така и за жителите на по-отдалечените региони на страната. В единия случай времето за посещение на място все не достига, докато в другия, пътуването до големия град често надхвърля цената на търсения аксесоар.

Предимствата на онлайн пазаруването са безспорни, затова ние решихме да пренесем своята търговска практика и в глобалната мрежа. Наред с най-добрите съвременни автомобилни принадлежности, вие получавате и удобството, от което се нуждаете. Магазинът ни има невероятно функционално меню, за да бъде намирането на желания продукт максимално лесно и бързо.

✅ От кои видове опционни елементи могат да се възползват притежателите на ремаркета и каравани, избирайки вашия магазин за покупка❓

Категорията, представяща богатия ни асортимент от аксесоари ще помогне на собствениците на каравани и ремаркета да приведат превозните си средства в изрядно състояние. Сред най-важните за безопасността можем да поставим елементите за свързване на осветлението на ремаркета под формата на букси с различни пинове. Самите осветителни елементи –габарити и стопове са не по-малко необходими и съответно търсени при нас. Предлагаме също разнообразие от колани за укрепване на товари

✅ Предлагате ли аксесоари втора ръка❓

Не. Всички наши продукти са чисто нови, тествани за съответствие на стандартите и придружени от сертификат за качество и гаранция.

✅ Какъв тип осветление за каравани и ремаркета предлагате❓

В подбора на осветителните елементи за каравани и ремаркета, сме заложили предимно на най-новата и доказала се като най-ефективна технология – светодиодната. LED осветлението е представено под формата на осветление за регистрационен номер, стопове, габарити, включително рог за броня и др. Разполагаме също с безжични стопове с магнитно укрепване, както и различни разработки за интериорно осветление.