Букса за ремарке метална 7 пина 12V комплект

35.00лв. 30.00лв.
Модел: 558920648
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Букса за ремарке метална 7 пина 12V... × 1 бр.

Цена: 30.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Буксата за ремарке / букса за теглич/ е универсална и е подходящи за повечето товарни ремаркета, платформи за лодки и мотори, селскостопански машини, каравани, строителна техника и др.

  • Вид: Букса за ремарке
  • Номинално напрежение: 12V DC
  • Материал корпус: Метал
  • Брой пинове: 7
  • Захващане на кабела: механично чрез винтове
  • Тип конектор: мъжки и женски

Цената е за комплект от две части.

Специализираната тежкотоварна техника често пъти е оборудвана с ремарке, допълнително прикачено към корпуса на превозното средство, което съдържа различни по обем товари. Според съвременното законодателство, ремаркето също трябва да е оборудвано със сигнални светлини в отлично състояние, които осигуряват достатъчна видимост на пътя. Свързването на кабелите, отговарящи за детайлите при осветителните тела, с инсталацията на автомобила, е невъзможно без използването на букса за светлини на ремарке. Тя е основен действащ елемент при окабеляването на ремарке и изборът й изисква достатъчно познаване на автоаксесоарите, или качествен съвет от професионалист.

Магазинът ни разполага с универсална 7 пинова букса за ремарке, приложима при корпусни тела с изключително разнообразна спецификация- селскостопански машина, каравана, товарна платформа, строителна техника, платформа за превозни средства и още някои разновидности. Продуктът е наличен в каталога ни, като комплект от две части. 

Предлаганата от Тонекс 1 букса за ремарке е изработена от висококачествен неръждаем метал и е проектирана със седем гнезда, за свързване на седем отделни кабела. Тя надвишава средното качество в производството на този тип аксесоари, и е едно от усъвършенстваните предложения на пазара , сред разнообразните модели букси за ремарке. Моделът достига оптимално напрежение 12 V, а седемте пина гарантират свързването на необходимия за ремаркето, набор от сигнални осветителни тела. 

 Наличната в магазина ни букса за ремарке 7 пина се прикрепя към инсталацията бързо и лесно, без необходимост от професионална помощ. Моделът е снабден със стандартните мъжки и женски конектор. Окабеляването също се извършва ръчно, с помощта на стандартен комплект винтове, и при спазване на точно определена схема. Графиките за окабеляване са изготвени професионално и много прегледно- в нея кабелите за мигачи, габарити, стопове и други светлини, са представени в различни цветове, за максимално улеснение на клиента, който не би срещнал затруднение да се справи сам със задачата. 

Каталогът ни предлага страхотната букса за ремарке на изключително изгодна цена, за която ще получите комплект от две части.