Букса за ремарке метална 7 пина 24V комплект

34.90лв. 30.00лв.
Модел: 665920709
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Букса за ремарке метална 7 пина 24V... × 1 бр.

Цена: 30.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Буксата за ремарке / букса за теглич/ е универсална и е подходящи за повечето товарни ремаркета, платформи за лодки и мотори, селскостопански машини, каравани, строителна техника и др.

  • Вид: Букса за ремарке
  • Номинално напрежение: 24V DC
  • Материал корпус: Метал
  • Брой пинове: 7
  • Захващане на кабела: механично чрез винтове
  • Тип конектор: мъжки и женски

Цената е за комплект от две части.

Ремаркетата при тежкотоварните превозни средства също трябва да са оборудвани с достатъчно на брой осветителни тела, които да осигуряват перфектна видимост на пътя. По този начин се осъществява спокойно и безаварийно нощно шофиране, особено при обемните превозните средства, които често се движат затруднено в нормалния пътен трафик. Магазинът ни разполага с богат асортимент от сигнални и аварийни светлини за едрогабаритна техника, както и с всички необходимо за качествено окабеляване на ремарке. Незаменими детайли при този процес са специалните букси за ремаркета, които осъществяват свързването на отделните кабели при осветителните тела, с автомобилната инсталация. 

Съвременните букси за ремаркета, както и самите тегличи, са натоварени с някои допълнителни изисквания от Европейския съюз. Каталогът ни предоставя на вниманието на клиентите ни универсална букса с отлични характеристики, покриващи най-актуалните европейски изисквания, за окабеляване на тегличи.

Моделът евро букса за ремарке ще снабди теглича ви с пълен комплект сигнално осветление, за отлична видимост на пътя. Тя е от висококачествен неръждаем метал и е проектирана със седем пина, за седем отделни кабела. Буксата е подходяща за монтиране към селскостопански машини, товарна платформи, каравани, строителна техника, платформи за превозни средства и още някои модели превозни средства.  Моделът достига оптимално напрежение 24 V, което гарантира безпроблемната работа на всеки елемент от сигналното осветление на ремаркето. 

Металната евро букса за ремарке се прикрепя към автомобилната инсталация по традиционния начин, с помощта на винтове и отвертка, без необходимост от професионална помощ. Моделът е снабден със стандартните мъжки и женски конектор. Свързването на кабелите също се извършва ръчно, с помощта на специалната графика за окабеляване, където са изобразени всички изисквани осветителни тела за ремаркето. Различните цветове в скицата позволяват всеки шофьор да извърши самостоятелно окабеляване на ремаркето си . 

Магазинът ни предлага металната европейска букса за ремарке на изключително изгодна цена, срещу която ще получите висококачествен сертифициран комплект за окабеляване, от две части.