Ключ маса 12/24V

20.00лв.

Модел: 325920068
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Ключ маса 12/24V × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Ключ-масата е професионален и практичен прекъсвач на акумулатора в автомобила, който е много лесен за използване, просто премахнете червения ключ, за да  предотвратявате изтичането на акумулатора при съхранение и ремонт на автомобили / камиони. Това също е ефективен начин да се избегне кражба на превозното средство.

  • Работно напрежение : 12 / 24V
  • Максимален ток : 50А
  • Болтове за включване : 12мм
  • Метал

Висококачествен ключ маса за автомобил с произход Русия, който Тонекс 1 ви предлага на изключително достъпна цена. Това е прекъсвач с отлични характеристики, подходящ както за тежкотоварни автомобили, така и за всички марки и модели леки превозни средства. Ключът има редица свойства, сред които е и защитата на автомобила от кражби и нежелано стартиране на двигателя.

Употребата на този ключ маса за акумулатор е максимално лесна. За целта е необходимо просто да премахнете червения ключ, за да предотвратите изтичане на акумулатора. Приложението на прекъсвача е основно при престой и ремонт на превозните средства, като защита на заряда на акумулатора.

Характеристики

Този модел ключ маса за камион е изработен от метал с висока устойчивост на корозия и нагряване. Разполага с вградена защита от претоварване и работи при стандартно напрежение 12/24V и максимален ток 50 А. Оборудван е със съответните компоненти – болтове за включване 12 мм. Този качествен прекъсвач е достоен представител на руските метални ключове, отличаващи се с дългосрочна и безпроблемна работа при всякакви метеорологични условия.

Свойства

Ключ маса се използва главно за прекъсване на захранването директно от акумулатора  при наличие на отечки на електричество и разряд на акумулатора без видима причината за това. Ключ масата се използува също като предпазна мярка против кражба на автомобила или с цел предотвратяване на електрически проблеми, когато колата не е в движение.

Тонекс 1 се стреми да ви предложи най-добрите автоаксесоари, като следва стриктно политиката да се подбират решения с най-добро съотношение между качество и цена. Ние предлагаме бърза доставка в рамките на 24 часа, когато заявката е направена в делничен ден. При поръчки, направени в почивни и празнични дни, доставката може да отнеме повече време.