Метална туба за гориво 20л

69.80лв. 60.00лв.
Модел: 2300204701
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Метална туба за гориво 20л × 1 бр.

Цена: 60.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Тубите са сертифицирани за съхранение на гориво.

Наред с всички останали авто консумативи и аксесоари, ние ви предлагаме и оптимален избор от съдове за съхранение и пренасяне на горива. Предлагаме ви висококачествена метална туба за гориво с вместимост 20 л на супер изгодна цена, отговаряща на всички изисквания за безопасно съхранение на запалими течности. Нашите туби са сертифицирани продукти, в които можете без никакви притеснения да държите дизелово гориво, бензин и други възпламеними субстанции.

Метална туба за гориво 20 л е с произход Китай. Изделията на този производител се отличават с перфектно съотношение между високо качество и ниска цена, като при изделията от този клас характеристиката се запазва. Нейното практично приложение е огромно. Можете да съхранявате резервно количество гориво за своя автомобил, така че да имате постоянна готовност да преминете по маршрут, в който липсват места за продажба на горива/бензиностанции.

20 литровата метална туба за гориво е подходяща както за професионалните, така и за любителите шофьори. Препоръчваме да използвате винаги специално предназначени за съхранение на горива контейнери, за да гарантирате своята собствена безопасност, както и тази на хората, намиращи се в близост.

Тубата разполага с капачка, съответстваща на нормативния регламент, гарантираща, че опасността от изтичане на запалими флуиди е напълно елиминирана. Клапанът за отвора на тубата е фиксиран, за да се осигури по-бързо затваряне на съда след употреба.