Туба за гориво пластмасова 5л, 10л, 20л

15.00лв.
Модел: 665242685
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Разфасовка / обем:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Туба за гориво пластмасова 5л, 10л,... × 1 бр.

Цена: 15.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Тубите са сертифицирани за съхранение на гориво.

Произход : Полша

Нашите пластмасови туби за гориво притежават необходимите сертификати, доказващи че са годни за съхранение и транспорт на запалими субстанции. Съхранявайки в тях възпламеними течности, вие си гарантирате спокойствие и пълна защита както на собственото си здраве, така и това на хората, намиращи се в близост.

Предлагаме ви пластмасова туба за гориво с произход Полша, отговаряща на всички европейски директиви за качество и безопасност на продуктите. В електронния ни магазин, както и в нашите физически филиали ще намерите туби с различна вместимост, подходящи както за професионални, така и за битови цели.

Тубата за съхранение и транспорт на горива осигурява допълнително удобство. Тя е лека и с ергономична форма, така че да не заема излишно място в багажното отделение на вашия автомобил. Пригодена за дългосрочна употреба, тази туба е изработена от висококачествени сертифицирани материали. За максимално потребителско удобство, този контейнер за горива е оборудван с накрайник тип фуния за по-лесен и прецизен трансфер на горивото към автомобилния резервоар.

Както металните ни модели, така и практичните ни пластмасови туби за гориво разполагат с фиксирана към съда капачка. По този начин се елиминира вероятността тубата да остане отворена, а течността да бъде разлята по невнимание. Изгодни, функционални и съответстващи на нормативните уредби авто консумативи и аксесоари предлага на всички шофьори електронен магазин Тонекс 1.