Барче - Подлакътник за кола

Подреди по:

От този раздел на онлайн магазин Тонекс 1 можете да изберете чудесен подлакътник за кола, с който да си осигурите допълнително удобство докато пътувате. Това е един от малкото компоненти от интериора на автомобила, които не са задължителни. И все пак тяхното присъствие е важен фактор за приятното настроение на шофьора и способността му да се концентрира върху управлението на превозното средство.

В категорията сме подбрали стилни и функционални изделия с много високо качество и естетическа стойност. Уверени сме, че дори най-взискателните ни клиенти ще останат очаровани от перфектното съотношение между качество и цена сред всички подлакътници за кола, включени в колекцията ни.

Защо са ви необходими?

Съвременните автомобили от висок клас се отличават със специална конструкция на купето. Всеки детайл има за цел да повиши удобството на водача и пасажерите в автомобила, което е важно при по-дълги пътувания. Барчетата - подлакътници за коли позволяват най-важните вещи да бъдат на максимално удобно разстояние, така че шофьорът да ги намира лесно по време на пътуване, без да отклонява за дълго своето внимание.

Добре конструираните подлакътници успяват да съхранят по-голям брой нужни по време на път предмети – бутилка с вода, закуски, цигари. Те, също притежават оптимална височина. Целта е да осигурят място за почивка на дясната ръка на водача, когато тя не участва в управлението на автомобила – при изчакване на светофари и при престой за известен времеви интервал.

В онлайн авто-магазина ни ще намерите подлакътника, който покрива напълно високите ви изисквания и критерии. Макар и да предлагаме голямо разнообразие от този тип авто-аксесоари, общото между всички тях е гарантираната съвместимост с интериорния дизайн на вашия автомобил.

Конструкцията на изделията е разработена така, че всяко барче от каталога ни да бъде универсално решение за всяка марка и серия автомобил, лишени от фабрично монтирано барче. Ще ви предложим универсален подлакътник за кола, съвместим с купето на личното ви возило, без значение коя марка и година на производство е то.

Все повече собственици на по-стари модели автомобили търсят качествени и удобни барчета, с помощта на които да подобрят визията на купето и да си осигурят комфорта, който ще направи пътуването по-леко и приятно. Те са добре дошли да разгледат богатия ни продуктов каталог.

Можете да монтирате сами

Ако се колебаете относно покупката на барче за кола тип подлакътник, поради притеснението, че ще се наложи да потърсите специалист, който да го монтира, то тревогата ви е напълно неоснователна. Нашите изделия са пригодени за максимално лесно монтиране, така че всеки потребител да може да инсталира съоръжението, дори без да притежава особени способности и технически познания.

Всеки модел от чудесната ни колекция се предлага окомплектован с необходимите за монтаж елементи. Процедурата е изцяло опростена и няма да отнеме от ценното ви време. За сметка на това резултатът ще ви даде физическо и чисто визуално удовлетворение. Купето на вашият автомобил ще придобие модерен облик и ще ви осигури елементарните съвременни удобства.

Високо качество на достъпна цена

Причината да закупите някой от страхотните ни подлакътници за колата си, доверявайки се на нашия онлайн магазин ни, е перфектното съотношение между качество и цена при всички модели. Макар и с различен дизайн и капацитет на вместимост, продуктите от тази категория притежават здрава и устойчива конструкция, което ви гарантира дълъг период на използване на закупеното изделие.

Постарали сме се да ви предложим най-ниските цени за този клас авто-аксесоари, защото смятаме, че всеки собственик на автомобил заслужава да се наслади на приятна атмосфера по време на дълги и по-кратки пътувания. Работейки изцяло онлайн, ние правим всичко възможно автомобилните части и консумативи да стигнат до вас, без да полагате излишни усилия.