Вело аксесоари

Подреди по:

В категория Вело аксесоари на онлайн магазин Тонекс 1 ще откриете пълната гама компоненти, нужни за да карате свободно и максимално безопасно любимия си велосипед. Подбрали сме продукти с отлично качество, към което можем да добавим и супер атрактивните ни цени.

Независимо дали колоезденето е вашият начин за придвижване, средство за практикуване на екстремни спортове или професионално занимание, тук ще намерите идеалното оборудване. Неговото качество и достъпна цена ви лишават от всякакви оправдания. Погрижете се за своята безопасност и спазвайте нормативната уредба за движение по пътищата.

Всичко нужно на велосипедиста на едно място

Трудно е да изброим всички видове продукти, включени в този раздел на електронния ни магазин. Дори малка част от видовете аксесоари за колело, които ще посочим, ще направят щастливи и по-взискателните велосипедисти. Факт е, че те са сред най-важните компоненти от конструкцията на колелото и от екипировката на колоездача.

В раздела ще откриете огромен избор от вътрешни и външни гуми с различен цолаж, предназначени за плавно и безаварийно каране по всякакви терени. Изработени от качествени материали, гумите имат дълъг експлоатационен живот и позволяват каране в екстремни условия. Уточняваме, че цените на аксесоарите се отнасят за единична бройка, а не за комплект от два броя. Уверете се, че сте избрали точния размер на гумите, които поръчвате.

Макар и сравнително безопасен начин на придвижване, колоезденето изисква нужното внимание и защитна екипировка. Тъй като всяко падане може да се окаже фатално, ние сме се погрижили да ви оборудваме с най-важните протектори за велосипедисти – каските, наколенките и налакътниците. С минимум средства и усилия, вие можете да се защитите с атрактивна каска и с най-комфортните протектори за лакти и колена.

Светлините са сред най-важните аксесоари за колела. Те дават не само по-добра видимост на колоездача през нощта, но и позволяват на останалите участници в движението да се погрижат за неговата безопасност, знаейки за неговото присъствие на пътя.

Вело светлините включват LED светещи капачки за вентили, фарове и стопове. Можете да ги закупите в комплект или поотделно. Аксесоарите се монтират и демонтират лесно и без използване на инструменти. Никога не подценявайте тяхното значение. Дори да не планирате нощно каране, е задължително да ги имате.

Защо да се доверите на електронния ни магазин?

Онлайн пазаруването навлиза сериозно в живота на съвременния човек, затова не е странно, че все повече хора избират този начин за покупка на авто части и конкретно на аксесоарите за велосипеди. Едва ли е нужно да изброяваме предимствата на нашия електронен магазин. Ние предлагаме не само пълното оборудване , нужно на велосипедиста, но и продукти, при които съотношението качество/цена е отлично.

Друга причина да изберете магазина ни за място за покупка на аксесоари за велосипед, е безспорното удобство, което си осигурявате. Принципът „Око да види, ръка да пипне” отдавна не е мотото, от което се ръководят потребителите. Знаейки на кого да се доверят, те пазаруват с лекота, защото са уверени, че ще получат продукт с отлично качество, без да влагат излишни средства и усилия.

Магазинът ни е достъпен за потребителите от цялата страна по всяко време на денонощието. Макар да следваме собствено работно време, в което обработваме заявките, ние ви даваме възможност да се запознаете с предлаганите от нас стоки в удобен за вас час на денонощието. Когато и да направите своята поръчка, ние ще реагираме бързо и с нужното внимание. Вече знаете, че има защо да ни се доверите при покупка на вело аксесоари.

✅ Имат ли конкретно приложение вашите аксесоари за велосипеди, например за определени марки❓

В каталога ни са представени основно вело аксесоари с универсално приложение. Това означава, че са съвместими с конструкцията на болшинството модели и марки велосипеди на пазара. Предназначението на повечето изделия е да създадат безопасност и комфорт на велосипедиста, например: смазочни и почистващи спрейове, светлоотражатели, стойки за телефон, багажници и др.

✅ Може ли един велосипед да се тунингова с някои от вашите аксесоари❓

Да, болшинството от продуктите ни ви позволяват да модифицирате любимия си байк и да го отличите от всички останали представители на въпросната серия и марка. Това може да стане с добавяне на дизайнерски педали, пегове, протектор за кормило и седалка. Разгледайте каталога ни и си изберете удачните тунинг варианти.

✅ Обявените цени на аксесоарите за единична бройка ли са или за комплект❓

В описанието на всеки продукт е изрично упоменато какво включва цената. Изделията, които се предлагат в чифт, като педали, ръкавици, наколенни протектори и др., са на цена, покриваща 2 бр. от въпросния артикул. Там където е представен комплект, стойността на изделието включва всички компоненти на комплекта. Съветваме ви да се запознавате добре с ценовите и всички други условия, преди да направите своята поръчка.