Вело аксесоари

Ред:

В категория Вело аксесоари ще откриете пълната гама компоненти, които са ви нужни, за да карате свободно и максимално безопасно любимия си велосипед. Подбрали сме продукти с отлично качество, към което можем да добавим и супер атрактивните ни цени. Независимо дали колоезденето е вашият начин за придвижване, средство за практикуване на екстремни спортове или професионално занимание, при нас ще намерите идеалното вело оборудване.

Защо да се доверите на електронния ни магазин?

Онлайн пазаруването навлиза сериозно в живота на съвременния човек, поради което не е странно, че все повече хора избират този начин, когато се стигне до реална  покупка на авто части и конкретно на вело аксесоари. Едва ли е нужно да изброяваме предимствата на нашия електронен магазин. Тонекс 1 ви предлага не само пълния асортимент от аксесоарите, нужни на всеки велосипедист, но и продукти, при които съотношението качество/цена е отлично.

Друга причина да изберете Тонекс 1 като място за покупка на вело аксесоари, е безспорното удобство, което си осигурявате. Принципът „Око да види, ръка да пипне” отдавна не е мотото, от което се ръководят потребителите. Знаейки на кого да се доверят, те пазаруват с лекота, защото знаят, че ще получат продукт с отлично качество, при това без да влагат излишни средства и усилия.

Магазинът ни е достъпен за потребителите от цялата страна по всяко време на денонощието. Макар да следваме собствено работно време, в което обработваме заявките, ние ви даваме възможност да се запознаете с предлаганите от нас стоки в удобен за вас час на денонощието и да направите реална покупка, на която ние ще реагираме бързо и с нужното внимание. Вече знаете, че има защо да ни се доверите при покупка на вело аксесоари.

Какво съдържа категорията?

Трудно е да изброим всички видове продукти, включени в този раздел на електронния ни магазин. Дори малка част от видовете вело аксесоари, които ще посочим, ще направят щастливи и най-взискателните велосипедисти, защото те са сред най-важните компоненти от конструкцията на колелото и от екипировката на колоездача. Сред тях са:

Гуми – вътрешни и външни

В раздела ще откриете огромен избор от вътрешни и външни гуми с различен цолаж, предназначени за плавно и безаварийно каране по всякакви терени. Изработени от висококачествени материали, те имат дълъг експлоатационен живот, в това число и при каране в екстремни условия. Уточняваме, че цените на този клас вело аксесоари се отнасят за единична бройка, а не за комплект от два броя. Уверете се, че сте избрали точния размер на вело гумите, които поръчвате.

Каски и протекторни кори

Макар и сравнително безопасен начин на придвижване, колоезденето изисква нужното внимание и защитна екипировка. Тъй като всяко падане може да се окаже фатално, ние сме се погрижили да ви оборудваме с най-важните протектори за велосипедисти – каските, наколенките и налакътниците. С минимум средства и усилия, вие можете да се защитите с атрактивна вело каска и с най-комфортните протектори за лакти и колена.

Светлини

Светлините са сред най-важните вело аксесоари, тъй като те дават не само по-добра видимост на колоездача при нощно каране, но и позволяват на останалите участници в движението да се погрижат за неговата безопасност, знаейки за неговото присъствие на пътя. Вело светлините включват LED светещи капачки за вентили, фарове и стопове, които можете да закупите в комплект или поотделно. Аксесоарите се монтират и демонтират лесно и без използване на инструменти.