Ветробрани за коли HEKO

Подреди по:

Онлайн магазин Тонекс 1 ви представя своята категория, посветена на високофункционалните ветробрани Heko. Те имат за цел да направят вашето пътуване много по-приятно и удобно. Предлагаме решения за почти всички модели и марки съвременни автомобили, в това число и за по-рядко срещаните в страната ни Alfa Romeo, Dodge и Daewoo.

Защо да изберете да изберете точно ветробран на този производител? Защото полската компания Хеко е доказала способността си да създава висококачествен продукт с отлична визия и дълготрайност. Това е марката-лидер на европейския пазар, която е предпочитана не само заради отличните характеристики на своите продукти, но и заради невероятно достъпната им  цена.

Смятате, че не са ви нужни? Помислете пак!

Ветробранът носи безброй предимства, и преди всичко функционално и визуално превъзходство на колата ви. Съвременните ветробрани за коли, особено тези на полската марка притежават свойството да подобряват условията на пътуване както за водача, така и за неговите спътници. Те повишават комфорта и сигурността като:

  • Понижават нивото на шума от отворените прозорци;
  • Предотвратяват навлизането на дъждовна вода при отваряне на прозореца по време на движение и престой;
  • Не позволяват навлизането на насекоми в купето;
  • Ограничават изпотяването на страничните стъкла, с което осигуряват по-добра видимост от огледалата;
  • Оптимизират въздушната циркулация във вътрешността на автомобила, ако един или няколко прозореца са отворени.

Нека се спрем на изброените свойства на автомобилните ветробрани. Всички знаем колко неприятен е шумът в автомобила, когато пътуваме с отворени прозорци. Шумът ни принуждава да се лишим от свежия чист въздух, който може да бъде изключително необходим, когато в колата пътуват трима и особено петима пътника.

Разбира се шумът е незначителен проблем при движение с висока скорост по магистрали и извънградската пътна артерия. Изпотяването и намокрянето на страничните стъкла в дъждовно време има пряко отношение към безопасността на пътя – тази на хората в самия автомобил и тази на останалите участници в движението.

Всеки автомобилен прозорец се нуждае от функционална защита, но преди всичко тези, разположени в предната част на возилото, тъй като през тях се осигурява достъп до страничните огледала. Липсата на добра визуализация на пътната обстановка е сред основните причини за пътни инциденти. Все още ли смятате, че ветробранът е лукс, от който спокойно можете да се лишите?

Оптимизацията на въздушната струя в автомобилното купе е друго важно свойство на нашите ветробрани. Всички знаем, че когато дори един прозорец е отворен, въздушният поток се завихря и се включва в цялото затворено пространство. Така, вместо глътка чист въздух, получаваме гарантиран дискомфорт под формата на разрошени коси, настинки, схванати вратове и рамене.

Насекомите, навлизащи в автомобила през отворените прозорци, са също сериозна предпоставка за пътни инциденти. Жилещите ципокрили представляват най-сериозна заплаха, защото могат да отклонят фатално вниманието на водача. Наглед дребни несгоди, но с особено въздействие върху нашата сигурност и комфорт, когато пътуваме. А всичко може да се реши с подходящия комплект ветробрани от този раздел на електронния ни магазин.

Подобрете визията на своя автомобил

Ветробрани Heko са продукт с високо качество, но не само това е причината те да са предпочитани в цяла Европа. Естетическата им стойност е фактор с огромно значение за собствениците, които държат на стилната визия на личното си возило.

Те придават аеродинамична форма на прозорците и създават контраст, подчертавайки по-силно цвета на колата, Контраст създава черният цвят на допълнителните компоненти – броня, странични огледала и разбира се, ветробранът. Освен всичко друго, ветробраните на полската марка са предназначени за любителско поставяне.

Ако смятате, че ще е нужно да посещавате сервиз, където те да бъдат монтирани, то определено грешите. Няма да ви се налага да хабите време и финансови средства, защото с малко сръчност и чувство за симетрия всеки водач може да се справи и без чужда помощ. Стига да сте избрали подходящото за своя автомобил изделие, монтирането протича без усилия и загуба на ценно време.

За производителя

Полската компания HEKO е основана през юли 1990 г. Тя е фамилна компания със 100% полски капитал, специализирана в производство и дистрибуция на ветро дефлектори от най-различен тип. Динамичният растеж на компанията се дължи на огромната амбиция на нейните собственици и служители. През годините Heko инвестира огромна част от своите фондове в разширяване на производството и техническите си съоръжения.

В момента ветробраните на марката заемат огромна част от пазара, включвайки над 2550 вида дефлектори от различен тип, произведени за 139 марки пътнически автомобили, камиони, бусове и превозни средства със специално предназначение. Износът на продукция не се ограничава само на територията на стария континент. Марката е получила международно признание и престижни награди, заради успеха си на трудно превземаеми пазари, каквито са САЩ и Китай.

В електронния ни магазин ще откриете подходящ ветробран за своя автомобил, независимо от неговия модел и марка. Ние ще направим щастливи собствениците на коли с марка: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Fiat, Ford, Honda и още много други. Можете да закупите комплект само за предните или и за четирите врати на автомобила си. На сайта ни ще откриете инструкции за монтаж на ветробраните, които ще улеснят максимално вашата задача.

✅ Как да съм сигурен, че поръчвам правилния модел ветробран❓

За да имате пълната увереност, че поръчвате ветробрани, които могат да се монтират на вашата кола, е редно да се ръководите от модела и марката, които са посочени в наименованието на всеки от нашите продукти. Най-важното, на което трябва да се обърне внимание е приспособлението за укрепване на ветробрана. Определени дефлектори са проектирани единствено за монтаж на автомобили с 3 врати, тъй като броят на вратите влияе на дължината на дефлектора. Автомобил с 3 врати има по-дълги врати, отколкото версията с 5 врати от същата серия.

✅ Мога ли сам да монтирам ветробраните на колата си❓

Категорично да. Ветробраните са пригодени за бърз и лесен монтаж, и оборудвани с необходимите детайли за здраво и надеждно укрепване. Всеки дефлектор е снабден със самозалепваща се лепенка, чрез която се поставя на място, като окончателното укрепване се извършва посредством планки (скоби), добавени във всеки комплект. Предоставили сме инструкции за монтиране, които да следвате. При затруднения, не се колебайте да ни потърсите за съдействие на посочените телефони.

✅ Остават ли следи по корпуса на колата след демонтиране – ветробраните повреждат ли колата❓

Абсолютно не. Ветробраните на марката HEKO са едни от най-качествените на пазара. Дизайнът им и технологията на укрепване са проектирани така, че нито един детайл от корпуса на автомобила да не бъде повреден или пък визията му влошена.