Авто аксесоари за мобилни телефони

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Мобилният телефон е нещо, без което вече не можем. Той отдавна не е единствено средство за комуникация, а устройство с огромно значение за комфорта и нашата безопасност, включително по време на дълъг път. Тонекс 1 ви предлага достъп до специална категория, включваща изцяло различни по вид и характеристики аксесоари за мобилни телефони.

Какво ви предлагаме?

Продуктите от този раздел имат за цел да направят възможно използването на телефона, като същевременно осигурят пълна безопасност в процес на работа с устройството. Тъй като не само законът за движение по пътищата, но и шофьорската етика забраняват използването на мобилни устройства по начин, застрашаващ живота на всички участници в движението, бяха създадени широка гама продукти, помагащи за безопасното провеждане на разговори и използване на приложенията на мобилните апарати.

Ние ви предлагаме всичко необходимо за безпроблемното използване на телефона при дълги или по-кратки пътувания. Погрижили сме се да подберем стоки с високо качество, които не само ще ви служат дълго и безпроблемно, но и ще бъдат максимално безопасни за скъпите ви смартфони.

В раздела ще откриете:

Кабели за зареждане и зарядни устройства

Важна част от колекцията ни с аксесоари за мобилни телефони са кабелите и устройствата за зареждане на телефонните батерии. За да не губите връзка с останалия свят, поради изтощена батерия, ние сме се погрижили да предоставим достатъчно възможности да заредите телефона си през автомобилната запалка.

Разполагаме с богат асортимент от кабели за зареждане с USB накрайник, съвместим с болшинството умни телефони, предлагани на родния пазар. За собствениците на смартфони от различните серии на iPhone също сме помислили, осигурявайки автокабели за зарядно устройство с накрайник тип Lightning connector.

Ако пътувайки решите да прехвърлите данни от телефона към друго устройство, бихте могли да използвате и комбинираните ни 2в1 модели. Имате опция да избирате между micro USB букса и такава за по-голямата част от Айфон устройствата. С помощта на специалната ни колекция от аудио кабели, няма да ви се налага да пътувате без да слушате любимата си музика. Те са пригодени за свързване на авто-радиата към всички апарати с 3.5мм AUX порт.

Универсални стойки

Колекцията ни от стойки за мобилни телефони са сред важните аксесоари, които ще направят провеждането на разговори напълно възможно, когато шофирате. Това са компактни приспособления на много изгодна цена, особено предвид отличното им качество. Те осигуряват сигурно закрепване на всеки модел мобилен телефон към таблото или друга част от автомобилното купе.

Разполагаме с магнитно закрепващи се стативи, както и с модели, пригодени за монтаж върху въздуховода на парното. Който и начин на монтиране на да изберете, можете да бъдете напълно уверени, че телефонът ви ще бъде стабилно фиксиран и на удобно разстояние за употреба, без да се отклонява вниманието от пътя и създават предпоставки за инциденти.

Високо качество на ниска цена

Електронната версия на нашата верига магазини за авто продукти и аксесоари, ви предлага богат избор от решения за удобно и безопасно използване на всички видове мобилни телефони по време на пътуване. Макар и значително различни като конструкция, приложение, материали и свойства, те са обединени от няколко общи характеристики – удобство, високо качество и ниска цена.

Авто аксесоарите за безпроблемна работа с мобилни телефони имат за цел да повишат безопасността на пътя – вашата собствена и тази на останалите участници в движението. Комфортът е друг аспект на тази група продукти. Знаем, че не бихте се лишили от удобство, затова сме подбрали артикули, способни да ви го осигурят на 100%.