Стойки за чаши

Подреди по:

Изборът на стойка за чаша за автомобила може да се окаже по-труден, отколкото сте очаквали. Това е аксесоар, който присъства в почти всички съвременни коли, но в невероятно разнообразие от форми, материали и дизайни. Настоящият раздел ви дава възможност да изберете приспособлението, което се вписва най-добре в интериора на колата ви и ще ви бъде най-удобно за използване.

Стойките за чаши – необходимост или лукс?

Мнозинството собственици на автомобили са се погрижили да имат всички удобства, когато пътуват. Динамичният начин на живот и липсата на време, принуждават водачите и техните спътници да пият кафето си в движение. За да се радват на максимален комфорт, докато отпиват от горещата ароматна напитка, производителите създадоха стойките.

Стойката, която държи стабилно чашата с кафе не е лукс, нито пък каприз. Тя е необходимост, защото осигурява не само комфорт, но и безопасност по време на шофиране. Ако се замислите, ще установите, че разливането на кафето по време на път, макар да не е нещо фатално, може да се превърне в предпоставка за сериозен пътен инцидент.

Нашата колекция от стойки за чаши е предназначена за онези от нашите клиенти, които прекарват голяма част от времето си в пътуване. За някои шофирането е ежедневие и средство за препитание. Когато работният график не включва почивки за кафе, чай, горещ шоколад, автомобилът трябва да се трансформира в приятно място, което създава оптимални условия за изпиването на чаша освежаваща напитка.

Дизайнерски особености на стойките, които предлагаме

Стойките, които предлагаме, са универсални, подходящи за всички модели и марки автомобили. Те служат за здраво фиксиране на стандартни термо чаши и чашите от пластмаса и картон, в които се сервират горещите напитки в кафенетата и автоматите за кафе. Болшинството приспособления отговарят като диаметър на металните опаковки (кенчета) и стъклените бутилки за безалкохолни.

Това разширява значително обхвата на тяхното използване. Една внимателно избрана стойка за чаша за кола може да послужи за съхранение на чашата с кафе или кутийката/бутилката с любимата газирана напитка. Това са най-семплите ни универсални модели, представени в множество вариации на дизайна.

По-изтънчените ни поставки имат мултифункционален дизайн. Дизайнът предвижда също така място за фиксиране на мобилен телефон. Това са обикновено продуктите, чието укрепване е върху автомобилното табло. Мултифункционалните ни стойки за чаши и телефони могат да се разглеждат по два начина – като страхотно удобство и като реален риск от намокряне на телефона при внезапно спиране на автомобила.

Помислете добре дали във вашия случай близостта на чашата с кафе до смартфона не крие опасност. Ако вече сте оборудвали превозното си средство с Hands Free укрепване, то по-добре е да изберете някоя от класическите стойки за чаши за кола, които предлагаме. Изборът на дизайна на приспособлението определя в коя част на купето ще съхранявате кафето си – върху таблото, в барчето между двете предни седалки или отстрани върху вратата.

Този раздел ви показва цялото възможно разнообразие от един изключително полезен авто аксесоар. Можете да закупите стойка за чаши за кафе за кола за себе си или за подарък на специален човек. Ниската цена на първокласните ни продукти ви позволява да вземете две и дори повече бройки. Зарадвайте всичките си близки и приятели – купете по една за всеки от тях.