Инструменти за кола

Филтрирай по категория
Ред:

Тази категория на електронен магазин Тонекс 1 ще бъде изключително полезна както на професионалните авто монтьори, така и на всички собственици на автомобили, които не се притесняват да направят някои дребни поправки по любимото си возило. Тук ви предлагаме разнообразие от автомобилни инструменти, с чиято помощ ще отстраните всеки проблем, ще монтирате, демонтирате и ще добавяте полезни за пътуването ви приспособления.

Защо този раздел е важен за вас?

Поддръжката на един съвременен автомобил е от огромно значение за безопасността на движението по пътищата. Това включва поправка, смяна и притягане на отделните компоненти от двигателя и ходовата му част, което е невъзможно да се направи без специалните инструменти, пригодени за целта.

Дори да използвате редовно услугите на престижен автосервиз, винаги може да възникне ситуация, налагаща да се превърнете в автомонтьор. С пълния набор помощни средства в багажника, вие си гарантирате, че ще стигнете без проблем до предварително набелязаната дестинация. С подходящия комплект ключове, отвертки, клещи и консумативи, винаги е по-лесно да се отстранят дребни неизправности по време на път.

Тази секция на електронния ни магазин е важна за всички собственици и водачи на моторни превозни средства. Техническото оборудване на колата ви е много по-важно от нейната визия или от комфорта на салона ѝ. Необходимо е да осъзнаете колко е важно да бъдете подготвени за всякакви изненади. Пътят ви може да ви отведе до пусти и безлюдни участъци, където няма сервизи и връзка с Пътна помощ.

Какво ви предлагаме?

Категорията включва различни по вид и предназначение автомобилни инструменти. Всеки подвид на инструментариума, необходим за поправка на автомобилите притежава специфични характеристики и свойства. Не бихте могли да използвате един вид инструмент за поправка на различни части на двигателя или ходовата част на колата си. Секцията съдържа богат асортимент от технически средства от вида:

  • Вложки и аксесоари;
  • Гедоре комплекти;
  • Железария и консумативи;
  • Клещи;
  • Ключове и отвертки,;
  • Работни лампи;
  • Шестограми и еврейски звезди и др.

Макар и много различни като свойства и принцип на работа, инструментите ни имат и някои сходни характеристики. Сред тях са високото качество на материали и изработка. Болшинството продукти са направени от висококачествена закалена стомана, защитена от корозия и захабяване. Създадени са за дългосрочна и безпроблемна работа.

Дизайнът на работните ни авто инструменти е насочен към функционалността и комфорта на ползвателя. За безопасността на професионалните и непрофесионалните автомонтьори също е помислено. Там, където е възможно са поставени гумирани ръкохватки за по-стабилен захват и удобство при работа.

Качествени продукти на достъпни цени

Погрижили сме се да предложим качествени автомобилни консумативи и аксесоари на възможно най-достъпни цени, като това е валидно на 100% и за инструментите, предназначени за ремонт и поддръжка на превозните средства. За да не се налага да се лишавате от нещо толкова важно за личната ви безопасност на пътя, ние се погрижихме цената на всеки отделен инструмент да бъде максимално достъпна за всеки.

Всички групи и отделни инструменти са произведени спрямо най-високите стандарти за качество с идеята да служат дълго и по най-добрия начин. Заслужава си да инвестирате в покупката на изделие от тази група авто аксесоари, за да бъдете напълно независими от сервизи, съседи и познати.