Инструменти за кола

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Категория “Авто инструменти” на електронен магазин Тонекс 1 e полезна и необходима, както за специалистите от професионални авто сервизи, така и за водачите на превозни средства, които често се нуждаят от техническо оборудване за поправка и поддръжка на любимото си возило.

Категорията ни разполага с огромна гама автомобилни инструменти, наименованията на повечето от които не са известни за мнозина потребители. Консултирайте се с член от екипа ни, който ще  ви запознае с особеностите на всеки от продуктите ни! Те ще ви помогнат за пътувате безаварийно, като монтирате и демонтирате отделни детайли, същевременно добавяйки полезни за пътуването ви приспособления.

Продуктова гама

Селекцията ни е съставена от разнообразен инструментариум, разпределен в отделни секции, съдържащи различни по вид и предназначение детайли. Секциите са отличени със специални характеристики и свойства, според частите в тях, предназначени за различни зони от автомобила. Двигателните компоненти, както частите от ходовата и изпускателната система, не се възстановяват с един тип инструмент за коли. Каталогът ни съдържа оборудване за ремонт на всички участъци от лек автомобил:

  • Ключове и отвертки,;
  • Клещи;
  • Работни  LED лампи и фенери;
  • Шестограми, Г-образни торксове и др.;
  • Вложки и аксесоари;
  • Гедоре комплект;
  • Железария и консумативи;

Всички инструменти за кола се отличават с първокласна изработка и материали с отлично качество. По-голяма част от продуктите са дело на висококачествена закалена стомана, свръхустойчива на корозия и захабяване. Предлагат работа с експертни резултати и  дългосрочна експлоатация.

Колекциите от автомонтьорски части са проектирани с дизайн, предназначен за повече функционалност, безопасност и комфорт, затова и те са подходящ избор дори и за потребители, които за първи път боравят с конкретният инструмент. Ръкохватки, накрайници и щипки за кабели, “облечени“ с гумиран материал, осигуряват здрав захват и защита от токов удар – важни условия за успешна работа.

Качество с изгодна цена

Магазинът е подбрал селекция от авто инструментариум с цени, открояващи се като най-приемливи сред предложенията в търговската мрежа. Дребните аксесоари и консумативи, поддържащи основните и фини детайли на превозните средства, също са достъпни за всеки бюджет. С тази стратегия се стремим да стимулираме пълноценното оборудване на автосервизите, както и на личният инструментариум на всеки шофьор. Наличието му е важно за безаварийно шофиране.

Предлагаме авто инструменти online, проектирани и изработени по най-високите стандарти за качество и безопасност. Те извършват механична поправка с максимална ефективност, устойчиви са и обещават дълготрайна експлоатация. Самостоятелната покупка е разумна идея, обещаваща първокласна поправка, със спестени разходи за скъпата сервизна услуга.

Защо този раздел е важен за вас

Правилната и редовна поддръжка на съвременен автомобил е първото условие за пътна безопасност. Ако всеки шофьор се грижи за периодичен ремонт, подмяна и пристягане на двигателни детайли и елементи от ходовата част, пътищата ще се превърнат в напълно безопасно място. Тези процедури се извършват единствено с помощта на специални инструменти за автомобили.

Осигуряването на пълен комплект за ремонт и поддръжка, няма ситуация, която да ви изненада неприятно и да ви спре по пътя към достигане на планираната цел. С правилен размер ключ, отвертка, клещи и подходящо работно осветление, автомобилът ви винаги е поддържан и в отлична форма.

Категорията ни поддържа не само техническите функции, но и красивата визия на бронята и салонът, за които също са необходими специални уреди. Дори и да не го осъзнавате, всички детайли от колекцията ни са ви крайно необходими – никога не можете да сте сигурни дали маршрутът ви няма да премине през пусти и безлюдни участъци, където няма сервизи и връзка с Пътна помощ.