Двубутален компресор за гуми за джип и SUV 4X4 10 bar 12V 150л/мин

199.80лв. 180.00лв.
Модел: 1045026009
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Двубутален компресор за гуми за джи... × 1 бр.

Цена: 180.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

  • Компактен размер, за да се побере във Вашият багаж.
  • Включени накрайници за помпане на надуваеми дюшеци топки и др.
  • Подходящ за джипове, автомобили, бусове, скутери, велосипеди, моторни лодки и др.
  • Антивибрационни крачета.
  • Компресора не разполага с бутон старт/стоп.
  • Захранва се от клемите на акумулатора на 12V.

Малка част от водачите на превозни средства знаят, че недостатъчно напомпаната гума води до износване на каучука и повишаване разхода на гориво. Освен това, различното налягане в гумите създава предпоставки за „поднасяне” на колата по хлъзгави настилки. Тръгвайки на дълъг път, например на почивка, е добре да имате в багажника си механизъм за напомпване. Защо не двубутален компресор за гуми, който е с по-голям дебит и ще свърши работата много по-бързо?

Какво представлява устройството и защо ви е нужно?

Представеният тук компресор за джип е с много по-широко приложение, отколкото условното му наименование подсказва. Представяме го по този начин, за да е ясно на купувача, че компресорът с два цилиндъра и 2 бутала има капацитет да се справи чудесно с напомпването на по-широките гуми, с каквито са оборудвани Off-road превозните средства, което не е валидно за всички автокомпресори.

Уредът може да се използва за всички модели леки автомобили, бусове, скутери, мотоциклети, моторни лодки и дори велосипеди. Нещо повече, с него бихте могли да приведете в готово за употреба състояние топки, надуваеми дюшеци и матраци и изобщо всякакви елементи, изпълнени с въздух под налягане.

Двубуталният компресор за гуми, който ви предлагаме е с изцяло любителско предназначение. Цената му при нас е изключително добра, предвид високото му качество и функционалност, а също и размерите. Това е едно компактно устройство, което няма да заема особено място в багажника на колата ви, но пък за сметка на това ще ви позволи да реагирате моментално и адекватно в случай на проблеми с гумите по време на дълъг път.

Заедно с компресора ще получите необходимия ви набор от накрайници, за да можете да обслужвате с уреда всички превозни средства, както и да напомпате топката на детето си, надуваемия дюшек, надуваемата лодка и т.н. Компресорът се захранва от клемите на акумулатора на 12V, но всъщност работата с него е още по-лесна и удобна, благодарение на антивибрационните му крачета.

Нашият двубутален компресор, както и всеки друг модел, представлява устройство, чиято основна задача е автоматично да надува гумите на автомобила. Автокомпресорът съществено опростява процеса по контролиране и поддържане на налягането в гумите на автомобилите в желаните стойности.

Начинът на употреба на любителския компресор 12v е изключително лесен. За да възстановите налягането в автомобилна гума, е нужно да извършите няколко прости действия: да свържете уреда към захранването (клемите на акумулатора); да завиете маркуча към дюзата, използвайки съответния накрайник; да проверите налягането, показано на манометъра и да включите апаратурата, за да повишите налягането до желаната стойност.

Двубуталният авто компресор, който ви предлагаме, има множество предимства. На първо място той може да се използва във всякакви климатични условия, включително при екстремно ниски температури до -40 ° С и при високи до + 40 ° С. Неговата производителност е по-висока, в сравнение с мембранните компресори, а в същото време не изисква никаква поддръжка.

Почти всички уреди от този клас имат вграден предпазител и, благодарение на неръждаемите материали, запазват своята функционалност за дълъг период от време. Буталните компресори подлежат на гаранционен ремонт дори в най-безнадеждните случаи (отказ на цилиндър, бутало, електромотор). Ниската цена на нашия продукт е последният аргумент, който сме уверени, че ще ви накара да го поръчате веднага.

Характерестики
Дебит : 150л/мин
Дължина захранващ кабел : 2.4м
Дължина спирален кабел : 8.00м
Максимален ампераж : 45 A
Максимален работен цикъл: 30 мин
Максимално налягане: 10 bar
Работно напрежение: 12 V