Работни лампи

Подреди по:

Тонекс 1 ви предлага разнообразие от работни лампи, между които можете да избирате в зависимост от нуждите и особеностите на вашата работа. Разполагаме с професионални модели, както и с компактни артикули, подходящи за всяка ситуация и за всеки дом. Общото при тази група продукти е отново високото качество и достъпната им цена.

Защо са ви необходими?

Във всеки автомобил е важно да има поне една компактна лампа, която да обезпечи нужното удобство за отстраняване на различни аварии на пътя. Такова приспособление ще ви бъде нужно дори за намиране на вещи, изпуснати на пода на купето. Понякога интериорното осветление е крайно недостатъчно за извършване на конкретни дейности. С включените в раздела лампи и фенери ще бъдете подготвени за всяко предизвикателство.

Друг аргумент в полза на продуктите от този раздел е ниската им цена и икономична работа. В голямата си част това са LED осветители, за които е известно, че осигуряват висока степен на осветеност с минимален разход на енергия. Те също така имат изключително дълъг работен живот, а освен това са много ниско топлоотдаване.

Нашите LED  лампи и фенери са задължителен помощен инструмент при ремонти на труднодостъпни участъци от двигателя или ходовата част на автомобилите. Те ви позволяват да работите прецизно и спокойно, радвайки се на пълно удобство. Уредите ни са леки и с ергономичен дизайн, за да не натоварват излишно ръката, когато липсва приспособление за окачване или ситуацията не дава такава възможност.

Сред продуктите от тази категория ще срещнете различни като големина, работни параметри и начин на захранване осветителни тела. Всяка разновидност има своето специфично предназначение – едни уреди са идеални за специализирани сервизни центрове и гаражи, докато други са подходящи за редовите собственици на превозни средства и за домакинството.

Като разновидности можем да посочим:

Захранвани от електрическата мрежа и на батерии

Сред лампите от типа работни ще срещнете богат асортимент от уреди, захранвани от електрическата мрежа. Те се предлагат с достатъчно дълъг захранващ кабел, за да се постигне отлична осветеност  в различни точки на работното помещение. Характерно за осветителните тела за професионална употреба е наличието на предпазваща крушката решетка и кука за окачване, осигуряваща пълна свобода на ръцете.

Ако оплитащите се кабели и смяната на изтощени батерии не са нещо, което ви се харесва, винаги можете да заложите на нашите презаредими 2в1 уреди - работна лампа и фенер. Те са влаго, масло и удароустойчиви и с два работни режима – лампа и фенер. Разполагат с магнитна основа за стабилно закрепване върху корпуса на автомобила, както и с кука за окачване.

Нашите лампи с батерии тип фенерче са с най-различна форма и големина – писалка и сфера с магнитно окачване. Тяхното предимство е, че могат да послужат на места, където липсва електрическо захранване. Дори уредите с акумулаторна батерия в даден момент ще ви накарат да потърсите контакт, докато захранваните от батерии са напълно независими от електрическата мрежа.

Качествени осветители на достъпна цена

Цялата ни колекция от лампи и фенери е съставена от уреди с безупречно качество и висока функционалност. Характерна за тях е високата мощ на светене при минимален разход на енергия. Както вече споменахме, болшинството осветители използват светодиодни компоненти, за които е известно, че светят с ярка бяла или жълта светлина, достатъчно силна, за максимална осветеност на работния участък.

Дългият работен живот на LED компонентите в нашите работни лампи достига до 100 000 работни часа. Ще ги използвате в продължение на години, наслаждавайки се на комфорт и влагайки цялата си прецизност. Удобството по време на работа с тях, наред с безопасността са напълно гарантирани, тъй като при работа, светодиодите не отделят топлина.