Редуктор за гуми

120.90лв. 100.00лв.
Модел: 3600518443
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Редуктор за гуми × 1 бр.

Цена: 100.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Мултипликатор, усилвател на въртящ момент за развиване на гайки

Описание:

⇒ Мултипликатор на въртящ момент 58:1

⇒ Усилвател за завиване и отвиване на болтове и гайки

⇒ Максимален момент за завиване: 2800Nm

⇒ Комплекта включва:Мултипликатор - 1бр,Върток и вложки - 32мм и 33мм

⇒ Размер на квадрата - 1"

⇒ Пластмасов куфар за удобно съхранение

 

Този функционален редуктор за гуми ще послужи на собствениците и водачите на моторни превозни средства да реагират бързо и адекватно на пътя при нужда от смяна на спукана или дефектирала гума. Това е пълен комплект, който ви спестява нуждата да търсите специализирана помощ, която често консумира твърде много средства и време. Особено полезен инструмент за водачите на товарни автомобили, при които подмяната на гумите е много по-сложна и трудоемка.

Съдържание на комплекта

Нашият висококачествен редуктор за гуми на камион се предлага в удобно куфарче с контуриран интериор за правилно съхранение на отделните компоненти. В комплекта влизат мултипликатор и два броя вложки с размер 32 и 33 мм с общо тегло 9 кг. Пълният комплект ви позволява да отвиете гайките на джантите за броени минути, докато предварително отлятата форма на куфарчето ви помага да приберете обратно гайковерта, без да губите никакво време.

Характеристики

Механичният гайковерт за развиване на болтове и гайки на автомобилни гуми е с предавателно число 1:58, с максимален момент на завиване 2800Nm и размер на квадрата 1”.  Това е редуктор за отвиване на  гуми на всякакъв вид товарни автомобили - тирове , камиони , автобуси, както и на лекотоварни автомобили - бусове , пикапи, миниванове и други.