гидория

Шкаф с инструменти

999.00лв. 799.00лв.
Модел: 5130073033
Наличност: няма






Сервизната количка с инструменти е перфектният помощник в сервиза:

⇒ Стандартни перфорирани стени

⇒ Защитни пластмасови ъгли на количката

⇒ Прахово боядисване за по-голяма издръжливост

⇒ Дръжки за по-лесно местене в сервиза

⇒ Изваждане на чекмеджето 100%

⇒ Опции за етикетиране на чекмеджетата

⇒ Гумирани колела с диаметър 120мм

⇒ 2 управляващи колела

⇒ Височина без колелата: 820 мм

⇒ Заключване на чекмеджетата с ключалка (2 ключа)

Съдържание:

1. Тава:

⇒ 2 бр. тресчотки 1/2", 1/4" (дължина 25, 15 см)

⇒ 4 бр. удължения 1/2", 1/4" дължина 25, 12, 10 см)

⇒ 1 бр. върток 1/4"

⇒ 1 бр. Отвертка 1/4" (дължина 16 см)

⇒ 13 бр. вложки 1/4"(4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14мм)

⇒ 2 бр. кардан 1/2", 1/4"

⇒ 15 бр. Вложки 1/2" (10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24мм + 16мм и 21мм за свещи)

⇒ 1 бр. гумен/пластмасов чук + 1бр стандартен чук

2. Тава:

⇒ 12 бр. звездогаечни ключове (8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19мм)

⇒ 6 бр. "Г"-образни шестограми със сверична глава и гумена дръжка (2х100, 2.5х100, 3х100, 4.5х150, 5х150, 6х150мм)

3. Тава:

⇒ 3 бр. клещи с дължина 16 см (резачки, човки и комбинирани)

⇒ 4 бр. зегер клещи 2 броя за вътрешни зегерки, 2 броя за външни зегерки

⇒ 1 бр. клещи за оголване на кабели и кримпване на кабелни обувки

⇒ 160 бр. изолирани кабелни обувки

4. Тава:

⇒ 6 бр. изолирани отвертки (-) 3x75, 4x100, 5x125 / (+) PH0x75, PH1x100, PH2x100

⇒ 6 бр. прецизна отвертка (+) 0-1-2 / (-) 1-2-3

⇒ 8 бр. сгъваеми торксове (звезди) с удобна дръжка ( T9, T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40)

⇒ 6 бр. отвертка с гумена дръжка (-) 3x75, 4x100, 5x100, 6x38, 6x150, 8x175

⇒ 1 бр. фазомер

⇒ 6 бр. отвертка с гумена дръжка (+) PH0x75, PH1x100, PH2x100, PH2x150, PH2x38, PH3x200

Тава 5 и 6 са свободни за поставяне на допълнително обурудванеколичка за инструменти инструментална количка

Вземете още сега напълно оборудвана професионална количка за инструменти, за да не съжалявате, че сте изпуснали по-ниската цена. В онлайн магазин Тонекс 1 както редовите собственици на автомобили, така и автосервизите ще намерят пълната гама технически средства за прецизна поправка и поддръжка на всички видове МПС.

Разумна инвестиция за всеки професионалист

Без значение от големината и капацитета на работа, сервизите за ремонт и обслужване на моторни превозни средства се нуждаят от целия възможен инструментариум, с помощта на който да изпълнят отделните технически задачи. Автомонтьорите знаят, че инструментите и апаратурата са най-солидната инвестиция, която трябва да направят, преди сервизът им да отвори врати.

Тук съвсем не говорим за комплект Гедоре с ключове с накрайници, защото с него съвсем не се изчерпват помагалата, нужни за ремонт и обслужване на един съвременен автомобил. Дори най-големият комплект не може да предложи пособията, съдържащи се в професионалния шкаф за инструменти, какъвто ще намерите на различни цени в специализираните магазини. При нас цената за напълно оборудвано съоръжение в момента е невероятно ниска.

Ако сте автомеханик и разчитате единствено на комплект гаечни ключове, отвертки и вложки, то много бързо ще се окажете претрупани с работа и с куп изнервени клиенти, които се нуждаят от колите си, но не могат да ги използват, докато не бъдат приведени в пълна техническа изправност.

Магазинът ни ви прави изключително атрактивна оферта под формата на професионалния шкаф за инструменти с промоционална цена, каквато няма да ви предложат в друг специализиран магазин.  Шкафът не е просто празно съоръжение, което постепенно да напълните с нужните ви помощни елементи. Той съдържа всичко, което някога би могло да ви потрябва във вашата работа.

Здравият метален шкаф за инструменти е разделен на цели 6 отделни чекмеджета (тави), в които можете да подредите инструментите спрямо техния вид и предназначение. Оборудването се доставя с 4 предварително наредени чекмеджета, с прецизно подредени елементи в съответните гнезда. Така няма да губите нито един инструмент и удължение в суматохата. Ще знаете къде е неговото място, за да го намирате бързо, когато ви потрябва.

Две от тавите - №5 и №6 са оставени свободни, за да може всеки монтьор да добави към оборудваната си количка с инструменти и тези, които са вече налични в сервиза му или закупените впоследствие. Това професионално съоръжение е най-удобният организатор на авто-инструментариума в професионалните сервизи. Всичко на едно място, за да не губите време и сили.

Лесно придвижване от точка А до точка Б

Металният шкаф за инструменти е на колелца, така че да може да се придвижва с лекота в различни участъци на сервизното помещение. Колелата са 4 на брой, две от които управляващи. Диаметърът на всяко колело е 120 мм. За по-лесно плъзгане и плавно придвижване на шкафа, колелата му са гумирани.

Мобилността е от значение, защото общото тегло на оборудваната количка е огромно. Пренасянето ѝ на ръка е практически невъзможно. В модерно оборудваните сервизи използват основно колички за инструменти. Те улесняват и ускоряват процесите в професионална среда, особено когато с един комплект работят няколко механика, а всеки от тях се намира в различен участък от помещението.

Металната количка за инструменти е снабдена с дръжки за по-лесно преместване в различните работни участъци. Дръжките дават възможност количката по желание да се бута или тегли, в зависимост от моментите условия и предпочитанията на всеки техник. Тъй като в процес на придвижване е възможно количката да се блъсне в автомобила и да го повреди, са добавени и защитни пластмасови ъгли.

Безопасно съхранение на цялото оборудване

Имайте предвид, че не всички колички с инструменти за авто сервизи осигуряват защита на професионалната техника от посегателства. Нашият модел е напълно подсигурен по този показател. Всяко от чекмеджетата му е оборудвано с ключалка, която е желателно да се заключва в края на работния ден или на смяната.

За всяка ключалка за предоставени 2 ключа, така че шкафът да може да се използва от двама техника, заедно и поотделно. Вратичката на всяко чекмедже има табелка, върху която е възможно да се обозначи съдържанието на съответното отделение, както и да се постави етикет с името на служителя, оторизиран да използва инструмент от съответното отделение.

Шкафът с автоинструменти е едно модерно и дългосрочно решение. Ако капаците на Гедоре комплектите се чупят, а дръжките им се изваждат поради голямото натоварване, при този модел всичко това е избегнато. За разлика от други метални шкафове за инструменти, включително на по-високи цени, този дава възможност за изваждане на чекмеджето на 100%.

Металният корпус на нискокачествените колички за инструменти на ниски цени се покрива с ръжда с течение на времето, особено ако се използва и съхранява в среда с висока влажност и на открито. Количката, която ние ви предлагаме, е прахово боядисана и е със стандартни перфорирани стени. Изработена е от здрава метална сплав, проектирана да издържи десетилетия наред и да служи по максимално полезен начин.

В случай че този модел е твърде голям или скъп за вашия авто сервиз, нашият онлайн магазин е готов да ви предложи и по-малки метални шкафове за инструменти, както и лесно преносими комплекти в пластмасови кутии.

Видът и броят на инструментите, съдържащи се в количката е описан подробно.

✅ Мога ли да закупя металната количка с инструменти за домашно ползване❓

Няма никакъв проблем да оборудвате личния си гараж или домашна работилница с този шкаф, съдържащ пълен набор инструменти, макар приложението му да е изцяло насочено към професионалните ато сервизи. С него ще се възползвате от по-ниската цена на голям брой технически пособия и перфектния начин на съхранение, който шкафът предлага.

✅ Ако количката се използва в помещение с висока влажност, това ще се отрази ли неблагоприятно на нейното състояние❓

Категорично не. Количката с инструменти е изработена от прахово боядисани метални плоскости, което я прави устойчива на корозия дори при директно намокряне. Можете да я оставите навън под дъжда, както и да я миете при замърсяване, без да се притеснявате, че това ще причини увреждане на конструкцията.

✅ Самият шкаф е метален, а освен това е пълен с огромен брой инструменти – това затруднява ли местенето му от едно място до друго.❓

Въпреки масивните размери и значително тегло, тук става въпрос по-скоро за помощна/работна количка отколкото за шкаф. Съоръжението е оборудвано с 4 гумирани колела с диаметър 12 см, две от които са управляващи. Местенето на количката с цялото оборудване вътре не би трябвало да ви затрудни.