Кутийки за автомобилни ключове

Подреди по:

Празните кутийки за автомобилни ключове, известни още като кейсове, са компоненти, използвани при създаването на транспондерни ключове за съвременните превозни средства. Те обикновено служат като външна обвивка, която съдържа вътрешните компоненти, необходими за функционирането на ключа, включително чипа на транспондера и механичната част.

В този раздел ще откриете богата гама кейсове за автоключове, подходящи за широка гама марки и модели превозни средства. Предлагаме продукти с високо качество и достъпна цена, изработени от здрави и устойчиви материали.

Каква е функцията на кутията на автомобилния ключ?

Транспондерните ключове са усъвършенствана функция за сигурност в съвременните превозни средства. Те използват транспондер чип за комуникация със системата за имобилайзер на автомобила, предназначена да предотврати стартирането на двигателя, ако не се използва правилният ключ с програмиран чип.

Празните кутии за транспондерни ключове са от съществено значение в процеса на създаване на функционален транспондерен ключ за конкретно превозно средство. Предлагат се в различни форми и размери, за да поберат различни модели автомобилни ключове. Те обикновено са проектирани да отговарят на конкретната марка и модел на превозното средство, за което са предназначени.

Производителите произвеждат широка гама от празни кутии за авто ключове, подходящи за различни марки автомобили и техните уникални дизайни на ключове. Празната кутия за транспондерен ключ обикновено се състои от две основни части: корпус и вътрешни компоненти.

Черупката е външната обвивка, която обикновено се изработва от издръжливи материали като пластмаса или метал, и е предназначена да държи и защитава вътрешните компоненти от прах, влага и повреди вследствие на механично въздействие. Вътрешните компоненти включват чипа на транспондера и острието на ключа. Те не са включени в кутиите, които ви предлагаме.

Приложение

Транспондерният чип е важен елемент от ключа, тъй като комуникира със системата за имобилайзер на автомобила. Той съдържа уникален код, който автомобилът разпознава, за да позволи стартиране на двигателя. Острието на ключа е физическата част от ключа, използвана за стартиране на автомобила, която се вписва правилно в ключалките на автомобила.

Ключарите, предлагащи специализирани услуги за рязане на ключове използват празни транспондерни кутийки за автомобилни ключове, за да създават нови ключове за превозните средства. Те програмират чипа на транспондера със специфичния код, изискван от системата за сигурност на автомобила.

След като чипът бъде програмиран и поставен в кутията за ключ заедно с острието на ключа, ключът се превръща в напълно функционален транспондерен ключ, готов да стартира автомобила.

Важно: Когато купувате празни кутийки за автомобилни ключове, е важно да осигурите съвместимост с предвиденото превозно средство. Използването на грешна кутия за ключове или неправилно програмиран чип на транспондер може да доведе до неправилна работа на ключа, потенциално причинявайки проблеми със системата за сигурност на автомобила.