Аксесоари за мотори

Филтрирай по категория:
Подреди по:

В категорията за мото аксесоари на магазинът ни за авто части, всеки моторист има възможност да открие всички части и аксесоари за мотоциклет и за защита при управление. Те са подбрани специално, не само за да улеснят карането на мотор и да го превърнат в още по-приятно занимание, но и за да се погрижат за безопасността на водачите.

Мотоциклетистите са почитатели на свободата и отхвърлят приемат ограниченията, но понякога го правят с риск за здравето и дори за живота си. Специално за тях сме подбрали първокласните ни авто части и аксесоари за мотори, каквито други магазини рядко предлагат в толкова богат асортимент.

Тонекс 1 организира селекция с голямо разнообразие на продукти, но без да пренебрегва ефективността им. Качеството е основното изискване за авто детайл или аксесоар, без което вложената сума е излишна, защото не осигурява сигурност при управление. С нашите мото части, мотоциклетистите ще се върнат от път с приятното чувство, че никоя дупка на пътя, хлъзгава настилка или повишаване на скоростта не може да ги засегне.

Защо сме най-умният ви избор

Нашият сайт може да ви осигури само за ден необходимите аксесоари за всеки модел мотоциклет. Отлично оборудваният ни магазин за мото аксесоари в София разполага с детайли от най-известните световни производители на авто части. Те са на изключително изгодна цена в сравнение със завишените стойности, които ще срещнете във водещите авто къщи и магазини в столицата. Освен това, поръчката и доставката стават изключително бързо и удобно.

Магазинът ни е активен през всеки ден от седмицата, 24 часа в денонощието. Дори и да ви хрумне да поръчате продукт късно през нощта, това не е проблем и е напълно възможно. Заявката ви ще бъде разгледана и обработена още в началото на следващият работен ден, а поръчаният детайл ще бъде при вас във възможно най-кратък период.  Покупката на части над определен лимит пристига с подарък от магазина ни – напълно безплатна доставка до всяка точка на страната.

Разглеждайки разделът “Аксесоари за мотор” трудно ще се досетите за продукт, който да липсва от селекцията ни. Тя е създадена за всеки тип мотоциклет и едва ли има потребител, който да не открие необходимият му продукт при нас. Освен функционалност и дългосрочна експлоатация, ние предлагаме и невероятна визия за моторът ви, а стойността на частите е много по-изгодна, отколкото в други магазини.

LED мигачи за скутери и дневни светлини

Категорията разполага с широка гама ярки диодни мигачи, подходящо осветление за всички модели и разновидности на скутерите. LED осветлението осигурява двойно по-добра видимост на пътя, както за водача, така и за останалите участници в движението. Освен това те са много устойчиви на температурни амплитуди и механични удари, което гарантира изключително дългата им експлоатация. Нашиете предложения ще ви спестят изключително много средства, рискове на шосето и загубено време в пазаруване. 

Магазинът ни не е пропуснал и задължителните дневни светлини, които ще откриете в изключително разнообразие при нас. Без тези принадлежности не можете да потеглите на път, тъй като рискувате със солидни глоби и акт от контролните органи на пътя. В селекцията ни ще откриете изключително ярки и светли, водоустойчиви LED дневни светлини – комбинация от невероятно актуален дизайн и възможност за използване като халогенни фарове.

Протектори и каски за кросови мотори

Каските са едни от най-важните продукти в нашият магазин за мото принадлежности. В този раздел ще откриете най-модерно проектираните протектори за офроуд състезания и планински дрифтове. С тях ще ви бъде едновременно удобно и сигурно, тъй като никое падане няма да ви нарани.

За това се грижи аеродинамична конструкция и висококачествени материали, а красивата отличителна визия е още едно предимство към  останалите. Каските са подплатени с мека и “дишаща“ подплата, която не загрява излишно и не спарва кожата, и се пере изключително лесно.

Протекторите за лакти и колене са други препоръчителни пренадлежности, с каквито трябва да се “облече“ всеки мотоциклетист. От селекцията ни можете да си осигурите солидни и здрави кори за колене и лакти, заедно с каската и ръкавиците.

Подложките имат мека анатомична извивка, омекотена с подплата от био пяна, така че ще ви е много удобно дори и след часове път. С тях ще се отличавате сред всички пътници при градско движение, няма да се притеснявате от високите скорости извън града, и ще гарантирате живота и здравето си.

✅ От какви аксесоари се нуждаят мотоциклетистите❓

Всеки мотоциклетист има нужда от добра екипировка, която да осигури физическата му безопасност. Затова в каталога ни можете да намерите различни видове, шлемове, протектори и екипировка, чието носене от мотористите е задължително, съобразно Закона за движение по пътищата. Самият мотоциклет има нужда от допълнителни приспособления, които да го направят по-функционален и удобен за моториста.

✅ Има ли сред аксесоарите ви подходящи продукти за поддръжка на мотори❓

Да. В раздела са представени голям брой различни по състав продукти, предназначени за поддръжка на мотори и велосипеди. Заложили сме на революционните разработки на марката XADO, включващи обезмаслители, предназначени за почистване на нефтени и други замърсявания по веригите и металните детайли на конструкцията. Гамата XADO емулсии ви позволява да поддържате мотоциклета си в изрядно за каране състояние.

✅ Присъстват ли в каталога ви тунинг аксесоари за мотори❓

Разбира се. Изборът ви се простира между богат асортимент от приспособления, предназначени да направят мотора ви уникален и по-функционален, от това, което производителят ви е предоставил. Можете да добавите багажник тип куфар, допълнителни LED светлини, цветна декорация за спиците и какво ли още не.