боне мотор аксесоари каска евтино качествено плътно подарък проветриво велосипед сноуборд дишаща материя

Боне, маска, чорап за глава

12.00лв.
Модел: 672705
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Боне, маска, чорап за глава × 1 бр.

Цена: 12.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

За мотор , велосипед , ски , сноуборд .

Онлайн магазин Тонекс 1 ще ви спечели с огромното си разнообразие от авто и мото аксесоари с отлично качество и на разумна цена. Вече можете да закупите и качествено боне маска с универсално приложение. То има специфична роля като част от екипировката на мотористи и колоездачи, на което ще обърнем по-специално внимание.

Характеристики и предимства

Всеки любител на мото кроса е запознат с неизбежната необходимост от чорап за глава, който служи като препятствие между човешкото тяло и предпазната каска. На първо място, бонето предпазва вътрешността на каската от замърсяване и по този начин удължава времето между основните почиствания на нейния хастар.

Маска за глава е нужна не само на мотористи и велосипедисти, но и на практикуващите някои зимни спортове като ски и сноуборд. Всяка активност, налагаща носенето на защитен шлем е основателен повод да се снабдите с подобен аксесоар. Любителите на пейнт бол обикновено ползват екипировка, предоставена от организаторите на играта, което ги задължава да защитят лицето си, преди да поставят каска, носена от непознати хора преди тях.

Представеното тук боне за глава е изработено от висококачествена дишаща материя. С него се намалява изпотяването на лицето и скалпа, което е сериозен замърсител на вътрешния хастар на каските. Покрива не само лицето, но и врата, така че да се избегне всякакъв непосредствен контакт между кожата и шлема.

Моделът е с висока еластичност и следователно с универсален размер, подходящ за мъже и жени. Освен за абсорбиране на потта, универсалната маска за глава служи и като защита от студ, вятър, прах, слънце и насекоми. С нея значително ще повишите своята защита при практикуване на всякакви екстремни спортове, особено в лоши климатични условия.

Материалът е бързо съхнещ, така че маската ще бъде готова бързо за следваща употреба след изпиране. Може да се пере ръчно и в перална машина на стандартна температура. Моделът е наличен само в черен цвят. Ако предпочитате друга разцветка, моля направете запитване през сайта или по телефона.