Разни джаджи за кола

Подреди по:

Електронен магазин за автомобилни консумативи и аксесоари Тонекс 1 ви предлага необходимото за поддръжка на съвременния автомобил в отлично състояние. Това е разделът, който лаконично сме озаглавили Разни джаджи за кола, защото в него са включени продукти, които дори не сте предполагали, че някога ще ви бъдат нужни.

Какво ще откриете в тази секция на електронния ни магазин?

Аксесоарите, наречени от нас „Разни джаджи” принадлежат към различните подраздели на утвърдения ни авто магазин. В тази секция присъстват продукти с различно предназначение и свойства, много различни едни от други. Част от артикулите са толкова нетипични за стандартното предлагане в специализираните магазини, че дори нямат собствена категория. Такива са например калъфите за лични документи.

Секцията е създадена с идеята да можете да намирате неща, каквито не сте възнамерявали да закупите, влизайки в електронната версия на престижната ни верига авто-магазини. Възможно е да сте открили сайта ни, търсейки акумулатор, осветление, смазочно масло и всеки друг важен за доброто състояние на колата ви консуматив.

Продуктите, включени в категория „Разни джаджи”, способни да привлекат вашето внимание са:

Интериорни осветители, кабели и стъргалки

Попадайки на този раздел, със сигурност ще проявите любопитство, а виждайки страхотните джаджи в него, ще се изкушите да добавите още нещо в количката с вече закупените стоки. Защо да не закупите и декоративна антена към списъка с аксесоари за кола, или пък аудио кабел, за да можете да слушате музика от всички медийни устройства с 3.5 AUX порт?

В колекцията ни има много полезни приспособления, които е задължително да имате под ръка, когато тръгвате на път. Това могат да бъдат стъргалки за винетни стикери и скреж по стъклата, а защо не и USB LED интериорна лампа, светещи LED капачки за вентили и протектори за вратите със светлоотразители.

Залъгалки за колан и закачалки с вакуумно закрепяне

 Досадният сигнал, който предупреждава, че не сте поставили колана си може да бъде спрян с помощта на специалните ни приспособления, тип залъгалки. Те заблуждават сензорното устройство, че коланът е поставен от водача и пасажерите, така че пътуването може да протече максимално комфортно, когато е на кратко разстояние и са налице медицински индикации, освобождаващи ви от това задължение.

Закачалките в съвременните автомобили никога не са достатъчни, ето защо ви предлагаме богат асортимент от този вид полезни приспособления. За да се избегне сложният им монтаж, нашите продукти са с вакуумно закрепяне тип вендуза, предназначени за поставяне върху стъклата на страничните прозорци. Чрез тях можете да окачвате дрехи или сенници по собствено усмотрение.

Възползвайте се от ниските цени на всички продукти

В раздел Разни джаджи за автомобили на електронния ни магазин ще намерите единствено стоки на невероятно ниски цени. Трудно бихте открили цена, надхвърляща 10 лв, макар това да не е показател за качеството и функционалността на артикулите. Аксесоарите и принадлежностите, поместени в този сектор на продуктовия ни каталог са на ниска цена, тъй като не са от първостепенно значение за състоянието на автомобила и пътуването.

Целта е да ви предложим различни дреболии, които биха ви били полезни в дадена ситуация и в определен момент. Джаджите, които ви предлагаме са на ниска цена, за да не се колебаете дали да ги закупите или не. Те трябва да присъстват в автомобила ви, защото никой не знае с какви предизвикателства и премеждия ще бъде свързано неговото пътуване.