лед крушка с вентилатор e27

Вентилатор за таван с дистанционно и лед лампа

50.00лв. 45.00лв.
Модел: 1650812546
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Вентилатор за таван с дистанционно ... × 1 бр.

Желая потвърждение на поръчката по телефон
НЕ желая потвърждение на поръчката по телефон
Цена: 45.00лв.

Осветете и освежете вашето пространство с уникалния таванен вентилатор с вградена LED лампа и дистанционно управление – перфектният избор за всеки дом. Този уникален 3-в-1 продукт е не само практичен избор за освежаване на вашия живот, но и естетическо допълнение към декора на всяка стая.

Този вентилатор за таван е съвместим с всички E27 фасунги, което го прави идеален за бърз монтаж. Оборудван с дистанционно управление, ви позволява да регулирате не само осветлението, но и силата на въздушния поток според вашите нужди. С три степени на осветление, три скорости на вентилатора и удобна функция - таймер, можете да персонализирате вашата атмосфера с едно натискане на бутон.

Използваният мотор гарантира намалено ниво на шум и ви позволява да се насладите на спокойствие без досадните звуци, характерни за стандартните вентилатори.

Широк спектър на приложения: Този компактен и мултифункционален вентилатор е подходящ за всякакви пространства – от вили и детски стаи до складови помещения, гаражи, работилници и др.

Енергийна ефективност: С осветление от 30W и вентилатор от 4W, устройството е проектирано да бъде енергоспестяващо, осигурявайки висока функционалност при ниски разходи на електроенергия. Възползвайте се от комфорта, който предлага този вентилатор за таван с LED лампа и дистанционно, и внесете свеж полъх във вашето ежедневие.