Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver
Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver
Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver
Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver
Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver
Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver
00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Магнитен уред за спестяване на гориво Magnetic Fuel Saver

В наличност 19.80лв.

Модел: Magnetic Fuel Saver
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Магнитен уред за пестене на гориво ... × 1 бр.

Цена: 19.80лв.
Направените поръчки се изпращат само след потвърждение по телефон.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с
Общите условия и политиката за лични данни.

СПЕСТЕТЕ ОТ ГОРИВОТО НА АВТОМОБИЛА

От 500 до над 2000 лв годишно

чрез НАМАГНИТВАНЕ !

С намагнитване на горивото (бензин, дизел, газ и метан) с Magnetic Fuel Saver, при всички видове автомобили независимо от марката и годината на производство, се реализира значителна икономия на финансови средства. От Тонекс 1 можете да закупите ефективно устройство за намаляване разхода на гориво, което е не само на изгодна цена, но и ще ви помогне да спестите пари в дългосрочен план.

Как работи?

В процес на намагнитването, осъществено с помощта на уред за пестене на гориво, същото се йонизира. Йонизирането подпомага отделянето на въглеродните молекули, спомага за намаляване на вредните емисии и добавя допълнителен кислород при горенето на метана.

В крайна сметка се икономисва от пълното изгаряне на горивото. Изключително лесно, бързо и безпроблемно, магнитният уред за спестяване на гориво се монтира върху горивния тръбопровод, непосредствено преди карбуратора. Монтажът се изпълнява посредством приложените в комплекта закрепващи пластмасови скоби.

Сферите на използване на устройство за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver са практически неограничени. Уредът е съвместим и подходящ за: бензинови, дизелови, газови и метанови автомобили; двигатели за морски и речни плавателни моторни средства, селскостопанска и строителна техника; котли за топла вода и отопление, използващи автогориво; всякакви уреди и машини, работещи с течни или газообразни горива.

Предимствата на устройството включват:

⇒ икономия на бензин, дизел, газ и метан, средно с 10-22% и повече, в зависимост от вида и възрастта на автомобила, шофьорските навици, брой на магнитите и т.н.;

⇒ намаляване на вредните емисии на отработените газове с 50%;

⇒ увеличаване мощността на двигателите с 8-10%;

⇒ увеличаване пъргавината на двигателя и постигане на по-висока максимална скорост;  

⇒ отстраняване на нагара и шлаката върху клапаните, бутални пръстени, цилиндри, свещи и увеличаване срока на експлоатация;

⇒ разширяване на скоростния обхват на редукционните предавки;

⇒ по-висока октанова експлоатация на двигателя, когато се използват горива с по-ниско октаново число;

⇒ спиране натрупването на котлен камък и корозия на мотора.

Броят на необходимите магнити трябва да бъде съобразен с обема на двигателя. Ефективността на магнитното устройство за икономия на гориво на автомобила е много по-голяма, ако се монтира по-голям брой магнити - от 1-2 до 4-6 чифта за двигателите с обем 1,2-3,0 куб.см. За мотоциклети е необходим само един чифт магнити.

С намагнитване на горивото, автомобилът става значително по-икономичен (намалява се разходът, дори със запазване на същите шофьорски навици) или става „по-спортен”, чрез увеличена на динамиката, т.е. на въртящия момент и максималната скорост.

Магнитите не влияят на фабричната гаранция на нов автомобил, тъй като не се извършва промяна в инсталациите. Те не влияят и върху нормалната работа на компютъра, ако автомобилът има такъв. Трябва да се има предвид, че при правилно монтиране на необходимия брой магнити, максимална ефективност на икономията се постига след изминаване на 1500 km.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.