Стойка за улична соларна лампа

19.80лв. 12.00лв.
Модел: 500903657
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Размер на стойката:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Стойка за улична соларна лампа × 1 бр.

Цена: 12.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

  • Материал: стомана
  • Цвят: бял или черен
  • Дължина: 22 или 50см
  • Диаметър: 47мм

Предлагаме ви здрава и надеждна стойка за соларна лампа, подходяща както за улично, така и за градинско осветление. Имате възможност да изберете вариант с височина 22 или 50 см, както и цвета на колоната - черен или бял. Стойките са изработени от стомана, покрита с антикорозионно покритие, което ги прави устойчиви на влага и други фактори на околната среда. Основата позволява укрепване с винтовете, което спестява нуждата от циментиране.

Колони с покритие – дизайн, съчетаващ елегантност и иновации

Соларното улично и градинско осветление има множество предимства. То е икономично (черпи енергия изцяло от слънцето), не изисква окабеляване и е напълно безопасно. Инсталирането на множество соларни лампи пред дома ви или вашия бизнес обект изисква да помислите за покупката на стойки, върху които те да бъдат здраво и стабилно укрепени.

Моделът стойка за улична лампа, който ви предлагаме, е едно елегантно и дълговечно решение. Отминаха дните, когато обществените места бяха осветени с лампи, прикрепени към обемисти и несимпатични стоманобетонни колони. Днес в пешеходните зони, площадите и парковете се използват опори с покритие от синтетични материали.

Стойките са подходящи също за ландшафтен дизайн, при създаване на изразителни светлинни инсталации. Стилът на стълбовете с покритие е семпъл и модерен. Този класически външен вид не влияе по никакъв начин на ефективността на осветлението. Благодарение на използването на съвременни диодни лампи, соларното осветление се отличава с висока производителност и икономичност.

Също така, благодарение на отворите за болтове в основата, стоманената стойка за улична лампа може да бъде инсталирана на труднодостъпни места. В допълнение, добре подбраните височини на стълбовете и икономичните, но ефективни светлоизточници пестят енергия. Конструкции с такава комбинация са подходящи за поставяне на слабо посещавани места, изискващи осветление през нощта.

Външните стълбове са изработени от 3 различни, но свързани материали:

  • стомана;
  • твърда полиуретанова пяна;
  • специална пластмаса.

Носещата част на опората е стоманена тръба с диаметър 47мм, заварена към подсилена основа. Върху нея се наслагват пластмасови елементи.

Първият слой е инжекционно формован кополимерен корпус. Следващият елемент се наслагва върху предишния и е изработен от композитна пластмаса чрез термоформоване. Пространството между стоманената тръба и допълнителните елементи е запълнено с твърда полиуретанова пяна. Този дизайн осигурява на осветителните стълбове устойчивост на силни ветрове. Натоварването върху тях се разпределя равномерно по цялата височина.

Цялата ни гама стойки за соларни лампи са с фабрично изготвени монтажни отвори, което ви позволява да ги монтирате към подходяща бетонова, дървена или друга основа, непосредствено след като ви бъдат доставени. Цялата конструкция изглежда изчистено и органично. Ниската цена ви позволява да поръчате повече бройки, включително с различни размери и цвят.

Габаритни размери
Диаметър 47