Универсален адаптер 220V за над 150 държави

11.90лв.
Модел: 600940257
Наличност: няма


Универсалният адаптер за захранване има вградена "детска защита". Компактния и лек захранващ адаптер е удобен за носене, когато пътувате по света. Този адаптер е подходящ за щепселите в EU / UK / US / JP / AU / ИСПАНИЯ и почти във всяка страна по света. Подходящ за над 150 държави, Европа, Великобритания, Испания, и е универсално решение, което ви позволява да се свързвате към всеки стандартен контакт в цял свят. За лесно пренасяне е включена и тръба за съхранение. Просто включете някой от трите взаимозаменяеми адаптери към захранващия кабел на вашата техника.

Наличието на универсален адаптер за контакт ви дава огромно облекчение, когато се намирате в страни с различна система на захранващите щепсели. Това практично приспособление ви позволява да заредите мобилния си телефон, таблет, преносим компютър или електрическата си самобръсначка в контакта на хотелската си стая, когато пътувате по работа или за развлечение. Често подценяваме ролята на личните си електрически принадлежности, докато не се окаже невъзможно да ги използваме, поради несъвместимост с електрическата система в конкретна държава.

Нашият универсален адаптер за 220V напрежение, е съвместим с контактите в над 150 държави по света. Той ще ви бъде особено полезен, когато се намирате в най-южната точка на земното кълбо и по-конкретно в Австралия и Нова Зеландия, както и по време на престоя ви в САЩ или при посещение в Обединеното кралство. Съвместим със стандартните електрически контакти в Азия, Испания и Обединена Европа, адаптерът може да се окаже най-ценната вещ при всяко ваше задгранично пътуване.

Освен с огромното си приложение, този универсален адаптер за всеки контакт по света ще ви очарова и с ергономичния си дизайн, както и с невероятно достъпната си цена. Устройството няма да заема излишно място в личния ви багаж и няма да бъде пречка за свободното ви преминаване през митнически и граничен контрол, независимо дали пътувате по суша, въздух или вода.

За възможно най-лесно и безопасно пренасяне, без риск от повреждане при контакт с останалите ви вещи, този универсален адаптер се предлага заедно с тръба за правилното му съхранение. Няма нужда да се притеснявате, че устройството ще бъде намокрено, издраскано или фатално повредено при транспорта, дори когато го носите в куфар, ръчен багаж или в дамската си чанта.