икономия на гориво дизел бензин газ метан малък разход бензиностанция намаление евтино пестене лесен за монтиране намалява разхода

Уред за пестене на гориво Fuel Shark Saver

20.00лв.
Модел: 900898657
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Уред за пестене на гориво Fuel Shar... × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Просто включи и спестявай!

Омръзна ли ви от постоянното увеличение на цените на бензина? Омръзна ли ви от невероятните суми, които харчите всеки месец, само за да карате колата си от дома до офиса? Според експертите тази година българите ще усетят ново повишение на бензина, след като цената за барел пак се повиши. Цената се повишава, а вредите, които нанасяме на природата са непоправими. С това устройство ще спестите не само пари, но и ще помогнете на природата. Искате ли да дишате чист въздух и да живеете в незамърсен свят?

Сложете край на постоянно нарастващите сметки. Включете иновативния уред Fuel Sharp Saver в адаптера на запалката във вашата кола и спестете до 20% от разхода на гориво. Репутацията и ефективността на Fuel Sharp Saver са световно известни. Технологията е базирана на иновативен и революционен метод, който е проектиран така, че да спестява от разхода на гориво на всеки тип автомобили. Fuel Sharp Saver започва да работи в момента, в който го включите и така ви спестява гориво и пари. Трябва да бъде включен в адаптера на запалката.

Fuel Sharp Saver оптимизира и подобрява работата на електрическата верига. Също така осигурява на колата ви стабилно напрежение и така колата ви се движи по-добре с по-малко гориво. Fuel Sharp Saver влияе на всички части по веригата, които биха могли да причинат смущения. Ползата от стабилизирането на електрическата система на колата е, че двигателят подава постоянна искра. Резултатът е по-малко разход на колата, по-малко пари за гориво и по-чисти емисии.

ПОЛЗИ ОТ Fuel Sharp Saver

  • По-малко л/100 км
  • По-чисти емисии
  • По-балансирана електрическа система
  • По-дълъг живот на акумулатора
  • По-лесен монтаж

КАК РАБОТИ ?

Компонентите на електрическата система на вашата кола са вътрешно свързани помежду си. За да се подобри работата на вашият автомобил, не трябва да има смущения в електрическата верига. При много автомобили има смущения поради много допълнителни устройства, батерии, свещи и други части.

За да подържа оптимална среда за електрическата система и да се намали разхода на гориво за 100 км, колата ви има нужда от стабилно напрежение без смущения.Fuel Sharp Saver ви осигурява точно това. Той е мултифункционален електрически стабилизатор. Дизайнът на Fuel Sharp Saver веднага стабилизира електрическата система на вашата кола, а резултатът е по-добър ход на автомобила с по-малък разход на гориво. При стабилизиране на електрическата система на колата, едно от най-големите преимущества е, че двигателят подава равно нaпрежение без смущения, а резултатът е по-малък разход на гориво на 100 км намалява и вредните емисии се ограничават.

Това революционно устройство позволява на хората да спестят пари от гориво и едновременно да запазят природата чиста по един съвсем достъпен начин. Тази иновативна технология помага на потребителите да подобрят хода на автомобила си. Няма сложни схеми и допълнителни такси за инсталация. Просто включете Fuel Sharp Saver в адаптера за запалката и когато видите лампичката на Fuel Sharp Saver да свети, знайте, че той работи и ви спестява пари.

Уреда работи САМО с превозни средства на12V !