Стелки за багажник

Подреди по:

Онлайн магазин Тонекс 1 ви предлага една специална колекция от гумени стелки за багажник. Продукти с изключително високо качество на утвърдени производители ще се погрижат автомобилът ви да получи един завършен и функционален вид. Стелките, предлагани от нас са предназначени за широк диапазон от марки и серии леки автомобили.

Кои са предимствата на нашите продукти?

В нашите физически магазини и във фирмения ни сайт, се стремим винаги да присъстват най-добрите разработки на пазара. По този начин сме напълно способни да удовлетворим нуждите на широк кръг потребители и да отговорим на техните високи очаквания по отношение на качество, съвместимост и цена. Що се касае до гумените стелки за багажник, въпросните тенденции остават валидни.

Характерно за стелките, включени в нашия онлайн каталог е, че всеки модел е предназначен за съответния модел и марка автомобил. Стелката пасва идеално, защото формата ѝ е адаптирана към тази на багажника на конкретния модел автомобил. С нашите продукти няма да ви се налага да подгъвате, да наставяте и да напасвате нищо.

Друг ключов аспект, касаещ характеристиките на всяка гумена стелка за багажник, е запазващата се гъвкавост на материала. Гумата има свойството да се влияе от околната температура, променяйки своята структура при по-ниски и по-високи от средните температурни стойности.

Стелките, представени в каталога ни са изработени от висок клас полимери, които не се влияят от външните фактори. През зимата стелката, закупена от нашия магазин няма да се втвърди, напука и разкъса. Това ви дава гаранция за нейното дългосрочно използване, с цел осигуряване на най-висока степен на защита на багажника на колата ви.

Друго характерно за представените в раздела гумени стелки за багажник, са повдигнатите с около 3 см краища. Те са проектирани по този начин, за да задържат течности, кал и пясък, без да допускат проникването им между металната част и основата на постелката, тъй като това би могло да доведе до корозия и износване на багажното отделение на вашето МПС.

За разлика от нискокачествената гумена постелка за багажник на кола, продуктите, предлагани от нас са със значително намалена (почти липсваща) миризма на гума. Въпросният фактор е нещо, на което болшинството ни клиенти държат изключително много, и ние сме се постарали да им го осигурим.

В автомобилния багажник можете да превозвате хранителни продукти, без опасения, че те ще поемат неприятни миризми. Стелките ни са със специално покритие на основата, което предотвратява вероятността от хлъзгането и разместването им под въздействие на вибрациите при движение на превозното средство.

Какво ви предлагаме?

От фирмения ни онлайн магазин можете да закупите висок клас стелка за багажник за Опел Зафира, Мерцедес (почти всички серии), Ауди, Хонда, Тойота, Форд Фокус, Джип Чероки и т.н. За ваше улеснение на страницата е представена таблица/филтър с моделите и марките автомобили, за които имаме в наличност подходяща стелка.

Продуктите, включени в категорията са всесезонни и осигуряващи поддържане на перфектна хигиена в превозните средства. Липсата на постоянно укрепване ви позволява при нужда да изваждате гумената стелка и да я почиствате щателно извън автомобила. Изделията подлежат на цялостно намокряне и изпиране с вода и препарат.

Моля свържете се с екипа ни, в случай че не намирате нужния ви модел. Имаме готовност да го доставим в кратки срокове, ако въпросният артикул не е наличен в момента.