Топка за скоростен лост

Ред:

От този раздел на нашия авто магазин, изцяло по електронен път можете да закупите подходяща топка за скоростен лост за своя автомобил. Разнообразието от продукти при този клас авто-аксесоари е наистина голямо, а качеството на всеки продукт – гарантирано. Чрез внимателно направената от нас селекция от модели, ние ви даваме възможност да подобрите визията на купето и управлението на своето возило с минимален разход на време, усилия и средства.

Сред богатия асортимент от топки за скоростен лост ще откриете продукти, специално предназначени за конкретни марки и серии автомобили. Брандираните модели ще зарадват собствениците на автомобили с марка: Audi, BMW, Mercedes, Skoda, Peugeot, Volkswagen. Това са най-масово използваните леки автомобили не само у нас, но и в цяла Европа, поради което топките за лостовете на техните ръчни трансмисии се радват на най-голям потребителски интерес.

На всички останали свои клиенти предлагаме огромен брой универсални топки за скоростен лост. Част от тях се предлагат в комплект с маншон – идеалното решение да обновите основно облика на скоростния лост на своя автомобил и да подобрите неговата работа. Всички продукти от този раздел отговарят на най-високите съвременни критерии за качество и безопасност.

Топката за скоростен лост – аксесоар с огромно значение за безопасността по време на движение

Всеки модел топка за скоростен лост се монтира по различен начин, но нека не забравяме, че скоростният лост при колите с ръчна трансмисия е подложен на интензивно ежедневно натоварване, към което можем да добавим и вибрациите, съпътстващи работата на автомобила. Всичко това води до постепенно охлабване и лесно отделяне на топката от скоростния лост.

Когато топката се извади по време на превключване на предавките, особено при натоварен трафик и сложна пътна обстановка, се създава сериозна предпоставка за произшествия. Разглеждайки чудесните ни топки за скоростен лост, препоръчваме да гледате на тях не толкова като на аксесоар, а като на ключов компонент за вашата и тази на другите участници в движението безопасност.

Не можем да подценим и естетическата стойност на този важен за управлението на автомобила детайл. Както жените, така и мъжете шофьори държат визията на собственото им возило да бъде безупречна и атрактивна, както отвън, така и вътре в купето. Ако искате да придадете чар и уникалност на интериора на своя автомобил, можете да заложите на някои по-ефектни наши предложения.

Сред универсалните приспособления ще откриете модели с инкрустирани камъни, изделия, облечени в лъскава метализирана обвивка и наистина оригинални дизайнерски решения, под формата на топки, обвити в кожа в ярък цвят и комбинация от цветна кожа и метални елементи. Не липсват и модели с ретро визия, както и такива с формата на череп, насочени към по-екстравагантните любители на високите скорости.

Нашият съвет е при смяна на топка за скоростен лост, да заложите на модел, окомплектован с маншон. Тази част от лоста за смяна на предавките често бива пренебрегвана от водачи и собственици на превозни средства, но този компонент е не по-малко важен за удобството по време на път. Коженият маншон често се къса и захабява, а това отнема от естетическата наслада при пътуване и понижава нивото на комфорт у водача на автомобила и неговите спътници.