00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Автоаларма

59.90лв.
Модел: G2212
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Дистанционни:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Автоаларма × 1 бр.

Цена: 59.90лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Автоалармата разполага с два режима на работа, които може да избирате според Вашите предпочитания. Първи режим - работят всички датчици и входове на алармата. Втори режим - алармата сработва и алармира само при отваряне на капак или врата(ударния шок датчик не работи).
 
Автоалармата се предлага с два броя дистанционни, реле за централно заключване (0.7/3,5 секунди), вход бутони при отрицателни и положително задействане.

Описание :
 
⇒ Дистанционно: два броя.
⇒ Охрана с звук.
⇒ Охрана с изключен звук(тиха охрана).
⇒ Локатор на превозното средство.
⇒ Автоматично централно заключване.
⇒ Светодиоден индикатор.
⇒ Шок сензор.
⇒ Напомняне за незатворена врата/ за забравено осветление в купето-при активиране на алармата.
⇒ Автоматично реактивиране на режим охрана след 25 секунди.
⇒ Предупреждение за отворена врата при спиране на автомобила.
⇒ Обучение на дистанционно управление в случай на загубено или повредено такова.
⇒ Дистанционо освобождаване на багажника.
⇒ Светлина индикация с мигачите.
 
Комплекта включва :
⇒ Модул аларма
⇒ Звукова сирена
⇒ Шок датчик
⇒ Окабеляване
⇒ Две дистанциони

Ако автомобилът ви не разполага с фабрично интегрирана алармена система, то винаги можете да добавите такава, с цел да защитите личното си возило от вандалски прояви и посегателства. Представяме ви универсална аларма за кола, подходяща за всички модели и марки автомобили. Продуктът е окомплектован с всички компоненти, необходими за работа, в това число с шок датчик, окабеляване и две дистанционни устройства.

Два базови работни режима

Универсалната аларма за кола предлага два отделни режима на работа, които можете да използвате спрямо конкретната ситуация. При основния режим на работа са активирани всички датчици и входове на алармата, докато при втория се активира алармено известяване единствено при отваряне на колата откъм врати, преден капак и багажник. При този режим шок датчика за удар е деактивиран, така че случайно докосване на автомобила да не задейства алармата.

Голям брой допълнителни режими

Автоалармата предлага голям брой работни опции, чрез които ще повишите защитата на своя автомобил и ще оптимизирате неговото използване. Сред избираемите функции на системата е и начинът на известяване. Можете да използвате звуковото устройство или да преминете към тиха охрана, при която звуковата сирена е изключена и известяването се осъществява чрез светлинна индикация с мигачите. Вторият вариант е удачен при визуален контакт с возилото и в ситуации, в които шумът е крайно неуместен.

Сред възможностите на нашата аларма за кола е и осъществяването на автоматично централно заключване на автомобила – функция, налична при всички съвременни системи за защита на превозните средства. Имате възможност чрез алармата не само да активирате и деактивирате ключалките на вратите, но и да извършите освобождаване на вратата на багажника от дистанция. Тази възможност е полезна при носене на покупки и други обемисти предмети.

Освен с локатор на превозното средство, мултифункционалната ни аларма за кола разполага също с датчик, предупреждаващ за незатворена врата при спиране на автомобила. За да не се налага да го правите ръчно, алармата се реактивира автоматично след 25 секунди. Релето за централното заключване работи в два интервала – 0.7 и 3.5 секунди.

 

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.