Авто антена за таван перка на акула

34.90лв. 30.00лв.
Модел: 70089019
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* ЦВЯТ:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Авто антена за таван × 1 бр.

Цена: 30.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Тази антена "перка на акула" е проектирана и изработена с висококачествени материали, за да се осигури трайно качество.
 
⇒ Предназначена за прием на УКВ, FM и AM вълни
⇒ Дължина на кабела : 15см
⇒ Капацитет : 80 pF ± 10%
⇒ Съпротивление на кабела : 75 Ohm (Ω)
⇒ Коефициент на усилване на сигнала FM : ~12dB
⇒ Коефициент на усилване на сигнала AM : ~15dB
⇒ Радиус на приемане на сигнала : до 50км (зависи от терена и метео условията)

Тонекс 1 ви дава възможност по бърз и удобен начин, а също и на изгодна цена, да закупите антена за кола Перка на акула. Продукт с високо качество, изработен от първокласни материали, чиято дългосрочна употреба е 100% гарантирана. Дизайнът ви дава пълната увереност, че ще се радвате на безпроблемен прием на УКВ, FM и AM радио вълни.

Модерен авто аксесоар или наистина полезно технологично решение?

Автомобилната антена Перка на акула (Shark Fin Antenna) придоби широка популярност в последните години. В началото този вид устройства биват наложени от повечето производители на автомобили премиум-клас серийно производство, при което собствениците на по-нисък клас превозни средства решават, че също искат антената на колата им да бъде точно такъв модел.

Освен че изглеждат стилно и атрактивно, „перките” имат и друго важно предимство – малките габарити. Те трудно биха могли да бъдат изкривени или счупени по време на влизане и излизане от дори най-ниския гараж. Не е нужно да се свалят при посещение в автомивка и не привличат вниманието на вандалите, защото в конструкцията няма какво да се отчупи и изкърти.

Автомобилната антена тип перка на акула, в зависимост от вътрешното ѝ изпълнение, би могла да приема (а понякога и да предава) различни видове сигнали:

  • Радио;
  • ТВ;
  • GPS / GLONASS;
  • GSM 900/1800 / 3G / 4G / LTE;
  • WiFi;
  • DAB-Радио;
  • Комбинация от изброените диапазони и функции в различни конфигурации.

Антената е със стилен и атрактивен обтекаем дизайн, популярно наричан "Shark Fin". Обикновено се монтира на задната част на покрива на автомобила, където бива прикрепена чрез метод на вграждане, с помощта на двустранно лепяща лента или посредством магнит. Необходимите за инсталиране крепежни елементи обикновено са включени в комплекта.

За разлика от ниско бюджетните модели, високият клас антена перка се отличава с добро приемане на сигнала, благодарение на вградения ултрамодерен усилвател с ниско ниво на шум и медни елементи на приемника. В градски условия всичко това осигурява висококачествено приемане на радио и телевизионни сигнали.

Благодарение на оригиналната си форма, продуктът има по-добра аеродинамика, откроява се с външния си вид, когато е поставена на покрива на автомобил и предлага висока фиксираща якост. За целта обаче е нужно да бъдат изпълнени някои условия. Антената трябва да бъде изработена от иновативни материали с използване на съвременни технологии.

За производството на нашата антена за кола тип перка на акула е използвана високотехнологична ABC - пластмаса, която се характеризира с висока якост, а висококачественото покритие не само запазва първоначалните си свойства за дълго време, но също така осигурява надеждна защита срещу надраскване и други повреди на елемента.

Ключови предимства на модела

Що се отнася до автомобилните антени, които помагат на вашия приемник да комуникира, навигира и предава данни, моделът предлага широка гама от опции. Като цяло технологията осигурява цялостно телематично решение, но всеки продукт има специфични предимства, които го правят по-добър избор за някои водачи и не толкова полезен за други.

Разглеждайки предимствата на атрактивната антена акула, на първо място е редно да изтъкнем лесното ѝ инсталиране. За целта обикновено е нужен само един инструмент, вместо няколко, както е при класическите устройства. Укрепването може да се направи с обикновен, защитен от фалшифициране щифт за директно монтиране.

Визията – тя винаги е от значение за запалените автомобилисти, а тези антени не случайно са наречени акулови перки. Те са елегантни, с аеродинамичен дизайн и визуално приятни, в идеалния случай са поставени в задния сегмент на покрива, там, където започва задното стъкло. Предлагат се в няколко разцветки, така че да се слеят добре, независимо от цвета на превозното средство.

Цената – още един изключително важен фактор за собствениците на леки коли, желаещи да тунинговат своето возило без да се разоряват. Предвид факта, че се инсталира само една многолентова антенна перка на акула, а не няколко единични за различните видове сигнали, разходът е значително намален. Спестяват се пари и от монтажа, който в този случай не е нужно да се прави от професионалист.

По-високият профил Shark Fin - антените осигурява най-доброто възможно представяне, що се отнася до комуникация, навигация и трансфер на данни. Те са идеални за гласови, мобилни данни, обществена безопасност, WLAN приложения и устройства за проследяване. Има причина тези антени да са толкова популярни сред таксиметровите фирми и други комерсиални превозвачи - те са перфектни за редица приложения, които съчетават навигация с предаване на данни.

Качествената антена за кола акула не само притежава визуално приятен дизайн, но е и изключително здрава. Клоните на дърветата, лошото време и автомивките не са заплаха за тези многолентови антени, проектирани да издържат на обичайните опасности, пред които са изправени стандартните модели, когато са монтирани на превозно средство и са изложени на агресивни въздействия.

Антените на Shark Fin са проектирани за дълъг експлоатационен живот. Те са IP67 устойчиви на атмосферни влияния, като същевременно им е осигурена UV защита. Тези дизайнерски характеристики на добрата антена тип акула ѝ осигуряват дълъг, надежден живот, без да се изисква особена поддръжка в периода на използване.

Моделът, който ви предлагаме е оборудван с кабел с дължина 15см и пристига при вас с необходимите аксесоари за монтаж.