Авто антена телескопична 100см LAMPA

19.80лв.

Модел: LAMPA 4020.1
Наличност: няма


Монтажен отвор........ : ф13мм

Дължина на антената : 100см

Ъгъл .......................... : 21°

Дължина на кабела... : 120см

Капацитет.................. : 80 pF ± 10%

Аксесоарите на автомобила са не по-малко важни от частите му. Покупката им понякога може да се забави, но не и да се пренебрегне напълно.  Продукт с подобно значение е специалната качествена антена за кола. Антената за автомобил позволява улавянето на радио сигнал.Ако обичате да слушате музика, докато шофирате, покупката й постепенно ще се превърне в спешна необходимост. 

Онлайн магазинът ни  предлага телескопична антена за кола LAMPA, която е много добър приемник и улавя дори и най-слабите радиосигнали. Шофирането е далеч по приятно с висококачествена антена, която осигурява слушането на радио със силен и плътен звук, независимо от особеностите на трасето. Дължината на антената достига 100 см., а кабелът й е 120 см..Телескопичната антена е вид проводникова антена. Тя е изключително чувствителна към вибрации, а значителната й дължина гарантира улавянето на кристално ясен сигнал.

С подобен модел антена за кола, можете да слушате радио и на най-труднодостъпни територии, а звукът е толкова плътен и силен, все едно някой говори непосредствено до вас. Продуктът на LAMPA може да превърне шофирането ви в изключително приятно занимание, както и да ви държи будни, по време на продължително пътуване. 

Антената е с монтажен отвор 12 см. и ъгъл на регулиране 21 гр. Широкият ъгъл на наместване е показателен за качествата на продукта.Тази антена за автомобил улавя почти всеки радиосигнал- с нейна помощ може да откриете голям брой непознати за вас радиостанции. Моделът позволява лесен вътрешен или външен монтаж и е с дълготраен период на експлоатация. Капацитетът на модела е около 80 pF. 

Онлайн магазинът ни предлага този страхотен модел антена за кола на невероятно ниска цена, предвид сериозните й качества, които засенчват работата на много друго модели авто антени. Италианската марка LAMPA държи на качеството на продуктите си и го доказва с тази телескопична антена- тя е ефективен продукт от висок клас, с дълъг период на експлоатация.