Инвертор на напрежение от 24V на 12V 10A

39.80лв. 35.00лв.
Модел: 1150940295
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Инвертор на напрежение от 24V на 12... × 1 бр.

Цена: 35.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Инвертора се използва за преобразуване на напрежение от 24V на 12V. 

Технически характеристики:

⇒ Входящо напрежение: 24V

⇒ Изходящо напрежение: 12V

⇒ Максимално допустим ток: 10 А

⇒ Максимална мощност: 120W

⇒ Максимално допустима температура: 80 Cº

Инвертор на напрежение от 24V на 12V 10A представлява компактен и лесно преносим преобразувател на енергия. Този уред, както всички останали инвертори на напрежение е особено полезен за водачите на товарни автомобили, тъй като позволява преобразуване на напрежението от 24 на 12V с изходен ток 10 А.

Преобразувателят за напрежение има вградена защита от претоварване, пренапрежение и прегряване. Свойството на този уред е от 24V DC изхода на вашия автомобил или директно от 24 V DC акумулаторна батерия, ефикасно и безопасно да захрани широк кръг от DC 12V уреди – телевизори, радиокасетофони и др. Инверторът е разработен за напълно безопасна работа, като част от защитата включва автоматична мониторинг верига, предпазваща от непреднамерени претоварвания.

Мерки за сигурност

Макар че този инвертор за напрежение отговаря на всички изисквания за качество и безопасност, неговата неправилна употреба може да създаде сериозен риск за вашата безопасност, както и за състоянието на уредите, свързани към него.

Максималният допустим ток на този уред е 10А с максимална мощност 120W. При никакви обстоятелства не бива да се свързват инвертори на напрежение към AC захранване 220V, да се поставят чужди предмети във вентилаторните отвори. Преобразувателят на напрежение следва да се използва единствено в суха среда и да се предпазва от намокряне. Не използвайте инвертора в затворени помещения при наличие на запалими изпарения и газове, като например в близост до бутилки с пропан.