00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Инвертор на напрежение от 24V на 220V 300W

В наличност 69.80лв. 64.90лв.

Модел: 240024220300W
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Инвертор на напрежение от 24V на 22... × 1 бр.

Цена: 64.90лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

⇒ 300W Мощност

⇒ Защита от прегряване

⇒ 24V входящо напрежение

⇒ 220V изходящо напрежение

⇒ ПОДХОДЯЩ ЗА ЗАХРАНВАНЕ НА ПРЕНОСИМИ КОМПЮТРИ, ТЕЛЕВИЗОРИ, КАМЕРИ И ДР.

Онлайн магазин Тонекс 1 ви предлага висококачествен инвертор 24v 220v 300w DAK на изключително изгодна цена. Подходящ за камиони и тежкотоварни МПС, нуждаещи се от надежден преобразувател на напрежението от  24V в 220V. Идеално решение за къмпинг и всякакви ситуации, в които е необходимо захранване на слаботокови уреди от автомобилния акумулатор.

Характеристики и свойства

Инверторите осигуряват непрекъснато захранване на слаботокови устройства, преобразувайки напрежението в 220V AC или 110V AC, в зависимост от линейното напрежение на ответната страна. В конкретния случай става въпрос за инвертор от 24V на 220V, съответно входящо и изходящо напрежение с мощност 300W.

В общия случай инверторът е електронно устройство или верига, която преобразува постоянния ток DC в променлив AC. Входящото, изходящото напрежение и честотата, както и общото управление на мощността зависят от дизайна на конкретното устройство/верига. Инверторът не произвежда мощността. Тя се осигурява от източник на постоянен ток.

DAK инвертори 24V  220V преобразуват напрежението от 24-волта от акумулатора в 220-волтово, което позволява да се захранят устройства, работещи при 300W мощност. Като цяло инверторът може да бъде изцяло електронен, но би могъл да бъде и комбинация от механични ефекти ( ротационен апарат) и електронни схеми. Статичните инвертори не използват движещи се части в процеса на преобразуване.

Верига, изпълняваща противоположна на инвертора функция (преобразува AC в DC) се нарича изправител. Типичното инверторно устройство изисква относително стабилен източник на ток, способен да доставя достатъчно електричество за нуждите на системата. Входящия волтаж зависи от дизайна и предназначението на инвертора. Примерите включват:

  • 12 V DC - за по-малки консуматори и търговски инвертори, които обикновено работят от акумулаторна батерия с 12 V оловна киселина или електрически контакт в автомобила;
  • 24, 36 и 48 V DC - това са общоприетите стандарти за домашни енергийни системи;
  • 200 до 400 V DC - когато захранването е от фотоволтаични (слънчеви) панели;
  • 300 до 450 V DC - мощността се осигурява от акумулаторни батерии на електрически превозни средства в системи тип превозно средство към мрежа;
  • Стотици хиляди волта – тук инверторът е част от преносна система за постоянен ток с високо напрежение.

Инвертор 300W DAK се захранва посредством кабел и щипки директно от акумулатора, поради по-голямата мощност. Налична е звукова сигнализация, в случай че напрежението на акумулатора падне под критичната за стартиране на двигателя стойност на мощността (11,00-10,4 Волта). При спад до 9,7-10,3 волта следва автоматично изключване.

Инвертор 24В 220В се изключва автоматично и при високи стойности на силата на тока от акумулатора – 14.5 – 15.5V. Уредът е оборудван с предпазители за защита от претоварване, но въпреки това, ви препоръчваме да не използвате преобразувателя за захранване на мощни консуматори, тъй като има риск инсталацията или предпазителя на автомобила да не издържат.

Техническа информация:

Изходно напрежение - 220/110 VAC

Честота 50+/-2 Hz

Форма на вълната - модифицирана синусоида

Предпазители за защита от претоварване - налични

Комплектът включва:

1 х инвертор 24V 220V

1 х захранващ кабел с щипки

1 х инструкции за употреба на английски език

Можете да поръчате директно през сайта и по телефона. Доставяме в кратки срокове в цялата страна. Възможен преглед и тест преди плащане.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.