00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Кристални фарове за Голф 3 с ангелски очи - R32 дизайн - черни

279.00лв.
Модел: 20790SWV01R32B
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Кристални фарове за Голф 3 с ангелс... × 1 бр.

Цена: 279.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Кристални фарове GOLF 3 Angel Eyes.

⇒ Изработени от стъкло.

⇒ Пригодени за ел. регулиране.

⇒ Крушки: Н7/H7

⇒ Крушки на ринговете: W5W / T10

Цената е за комплект: ляв и десен фар.

Собствениците на VW Golf, които желаят да тунинговат личното си возило ще бъдат очаровани от това наше предложение. Тук ви представяме комплект кристални фарове за Голф 3 с ангелски очи в черен цвят на основата. Предлагаме висококачествен продукт с оригинален произход и с дизайн, който ще направи визията на автомобила ви изключително атрактивна и забелязваща се отдалеч по всяко време на денонощието.

Характеристики на модела

Angel Eye е вид декоративно осветление, интегрирано около фаровете на леките автомобили. То притежава свойството да образува ореол и по този начин да подчертава формата на самите осветители . Терминът се отнася за конфигурацията от осветителни модули във вид на пръстени, които се инсталират около фаровете и по този начин допринасят за по-ефектен облик на автомобила.

Дизайнът е въведен за първи път от BMW през 2000г. и с уникалния си вид бързо се пренася и при другите марки. Продуктът, представен тук представлява комплект ангелски очи за Голф 3 заедно с кристални фарове, пригодени за електронно регулиране. Фаровете са оборудвани със стандартни крушки H7, докато светлоизточниците на пръстените са с дизайн W5W / T10.

В дневните светлини на всеки автомобил е възможно да се интегрират светещи пръстени, което ще допринесе единствено за атрактивния вид на автомобила, но няма да окаже никакво въздействие върху ефективността на светлината. Те имат единствено и само козметичен ефект, освен когато се монтират в прожектора на автомобилния фар. Тогава носят редица предимства за силата на интензитета на излъчваната светлина.

Чрез постоянно подобряване на технологиите, кристалните фарове за Голф 3 могат да служат като дневни светлини (DRL), а също и като вечерни за градско шофиране. Първоначално тази разработка е била захранвана с халогенни крушки, използващи оптична система за предаване на светлината по канала на пръстена. Много скоро този източник на светлина е заменен със супер ярки енергоспестяващи светодиоди, захранващи светлинните пръстени тип ангелско око.

Светлинният модул, който ви представяме е изключително ефектен. Тук става въпрос за кристални фарове Голф 3, базирани на изцяло нова технология. Терминът „кристал” се отнася за чистотата на лещите, използвани в автомобилното осветление. При по-старите модели са използвани текстурирани лещи под формата на малки призми за разпределяне на светлината.

Докато старият тип са използвали гладки рефлектори за отразяване на светлинния лъч, то кристално-ясните лещи имат фабрично заложена призматична повърхност, вградена в рефлектора, с която светлината не само се разпределя, но и насочва в различни посоки, осветявайки една по-голяма площ от пътната настилка.

Кристалният фар за Голф 3, представен в раздела е с изключително атрактивен дизайн и с хромирана база, пригоден за директно вграждане. Моделът включва 2 LED Angel Eyes + LED допълнителна позиционирана светлина. Фаровете са оборудвани с висококачествени прожекторни лупи и светлинни пръстени, светещи с жълта светлина.

Монтажът е съвсем елементарен, тъй като корпусът отговаря напълно на монтажните отвори на автомобилите от въпросната серия VW Golf. Можем да предложим също резервни крушки, както за фар, така и за ринг, наред с богата гама тунинг аксесоари за вашия автомобил. Посочената цена се отнася за комплект, включва 2 броя, съответно ляв и десен фар.

Препоръчваме монтажът да се извърши от квалифициран специалист или в оторизиран авто-сервиз.

Марка: Модел: Двигател: Години:
VW Golf III всички 1991 - 1999
Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.