Накрайник за гърне 0010

20.00лв.
Модел: 260D
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Накрайник за гърне 0010 × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Универсален накрайник за гърне от полирана неръждаема стомана с високо качество.Подходящ за всички модели гърнета.Придава спортен и уникален вид на автомобила Ви. Те са идеален аксесоар за всеки шофьор, който държи автомобилът му да изглежда отлично.

Накрайници за гърнета на изгодна цена се откриват лесно, макар че сумата за висококачествените детайли, която трябва да платите винаги е леко повишена. Универсален модел с елегантна визия и отлична функционалност обаче е сравнително рядка находка и е привилегия на луксозните тунинг магазини.

Сред предложенията на Тонекс 1 потребителите могат да изберат идеалният тунинг завършек за всеки тип ауспухова система. Накрайникът от неръждаема стомана с матова полировка е с компактните 11,6 см. и широк отвор от 63 мм., които осигуряват достатъчно пълно отстраняване на отработените газове. Опушването на задната броня е възможно, но след доста интензивна употреба или при дизелов двигател. Накрайникът е съвместим с всеки тип гърне.

Неръждаемата стомана се препоръчва като най-функционалният материал за крайните детайли от ауспуховата система. Те са податливи не само на конденз и високи температури, но и на редица външни екологични замърсители. Висококачественият метал не корозира, надрасква се и се зацапва трудно, а се почиства за броени минути с подходяща паста и мек плат.

Полировката също се съхранява за дълго и не се нуждае от честа поддръжка. Кръгъл уплътнен ръб на изходният отвор и приятната патина на полировката придават луксозен вид на всяка марка и модел превозно средство.

55-милиметровият вход има възможност да се затегне със странични скоби до 32 мм. Тесният отвор за постъпване на излизащите от машината емисии намалява силата на звука, който обикновено придружава този процес. Приставката се заварява към гърнето бързо и лесно във всеки автосервиз, а цената, предлагана в  Тонекс 1, е невероятно изгодна.