Термоизолационна лента лента за колектори, лента за гърне/ ауспух

35.00лв.
Модел: 1330181321
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Термоизолационна лента лента за кол... × 1 бр.

Желая потвърждение на поръчката по телефон
НЕ желая потвърждение на поръчката по телефон
Цена: 35.00лв.

размер: ( 3мм x 50мм x 10м )

Изпускателната обвивка е иновативен начин да се създаде повече конски сили и да се намалят температурите под капака. Оригиналът на изолационното изолиращо фолио е разработен преди 25 години от Thermo-Tec. Опаковките поддържат по-горещи отработени газове, които излизат по-бързо от системата чрез намалена плътност. Повишава се извличането на отработените газове, заедно с по-ниските входящи температури.

Изсмукващата изолация на изгорелите газове издържа на непрекъснато нагряване до 1100° C и не съдържа азбест. Термо-изолационната лента на Thermo-Tec няма да спре напълно излъчването на топлината, когато е инсталирана правилно, благодарение на собственото покритие, разработено от Thermo-Tec - Thermal Conduction Technology (TCT) - което прави излъчване на равномерна топлина през повърхността на обвивката. Това покритие контролира натрупването на топлина и разсейването.

Ние от онлайн магазин Тонекс 1 сме горди да предложим на своите клиенти най-новото в изолационните и топлозащитни технологии. Осигурете своята безопасност и ефективност на автомобила си с термоизолационна лента, базирана на вулканичен камък. Това е иновативна разработка, произведена в САЩ, преминала всички тестови изпитания за издръжливост.

Високотехнологичните свойства, съчетани с титановата якост на изолационната лепенка от въглеродни влакна се дължат на участието в състава ѝ на прахообразна вулканична скала, наречена базалт. Той е изключително гъвкав, устойчив на промяна в цвета и може да издържи на нагряване до над 1000° C при директен непрекъснат контакт.

Облепянето на гърнета и колектори с изпускателни газове с термо-лента позволява да се поддържат по-горещи отработените изпарения, за да излизат от системата по-бързо чрез намалена плътност. Произвежда се увеличено почистване на отработените газове, заедно с по-ниски температури на всмукване.

Оригиналната изолация за ауспух е създадена преди повече от 25 години в лабораториите на Thermo-Tec. Термично-изолиращата обвивка няма да преизолира системата, когато е правилно инсталирана, благодарение на собственото покритие, базирано на технология за термична проводимост (TCT), разработена от американската компания. Тя помага да се пренася топлина по цялата повърхност на лентата и контролира нагряването и разсейването на топлината.

Сред предимствата на Exhaust Insulating Wrap можем да посочим:

  • Понижава нагряването под капака на автомобила до 70%;
  • Подходяща за всички превозни средства – леки коли, тежкотоварни машини, каравани, мотоциклети и лодки;
  • Поддържа изгорелите газове под контрол;
  • Предпазва водачите и монтьорите от изгаряне при директен контакт;
  • Дава повече конски сили;
  • Подходящ за всички двигатели с вътрешно горене.

От 1987 г. компанията Термо-тек предлага най-новите разработки в изолационните и топлозащитни технологии, сред които е и тази термо-лента за ауспух. Водещият в световен мащаб производител винаги е използвал изследвания, опит и иновации, за да осигури качествен продукт. Той продължава и днес да създава и разработва най-добрите възможни решения.

Приложенията за продуктите на марката са безкрайни. Компанията произвежда над 130 продукта, които или контролират разсейването на топлината, или отразяват топлината далеч от части и компоненти при неограничен брой потенциални приложения, включително в автомобилната поддръжка, под формата изолираща топлината лента за ауспух.

Оригиналната термо лента за колектори и други системи за отвеждане на отработените газове е разработена, за да осигури повече конски сили на автомобила ви и да намали температурите под капака. Издържа на нагряване до 2000 ° F, въпреки че не съдържа азбест.

Основният изолационен агент тук е базалтът, който спада към ефузивните вулканични скали. Базалтът обикновено има от сив до черен цвят, а повърхността му е зърнеста, заради бързото охлаждане на вулканичната лава. В комбинация с фибростъклото, каквото има при почти всички термо-изолационните продукти на марката, се постига безпрецедентна устойчивост на нагряване със запазване на допустими температурни стойности на изолираната повърхност.

Изолационната обвивка се предлага в бежово. Медните ленти на същия производител от поколение II са с подобрена устойчивост на топлина с до 30%. Лентата, представена в каталога ни е с размери 3мм х 50мм х 10м, тоест широчина 50мм, дебелина 3мм и обща дължина 10м. Предлагаме оригинален продукт на достъпна за родния потребител цена. Няма ограничение за броя на поръчаните артикули.