Фланец за спортен волан

100.00лв.

Модел: 1790ADPTERHUB
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Модел кола:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Фланец за спортен волан × 1 бр.

Желая потвърждение на поръчката по телефон
НЕ желая потвърждение на поръчката по телефон
Цена: 100.00лв.

Универсален фланец за монтаж на спортен волан.

Ако Вашият модел липсва между изброените, ни се обадете  ( 0878-18-75-74 ) за да проверим за наличност.

Много от фланците покриват по няколко модела автомобили.

От категория Аксесоари и козметика, можете да закупите фланец за спортен волан. Тонекс 1 ви дава възможност да се сдобиете с това изгодно приспособление изцяло по електронен път, което ви спестява ценни време и средства, особено ако живеете в отдалечен район на страната, където предлагането на подобен тип авто-аксесоари е оскъдно или липсва напълно.

Ние ви предлагаме универсален фланец за удължаване конзолата на спортен волан, с чиято помощ ще направите управлението на своя автомобил по-приятно и комфортно. Разполагаме с различни модели фланци за спортни волани, съвместими с почти всички марки и модели съвременни автомобили, сред които: Ford (Escort и Fiesta), Fiat, Honda, Mazda, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel и др.

Характерни за спортните волани са по-малкият диаметър и позиция, изнесена назад към водача. За монтирането на спортния волан ще ви бъде необходим фланец ( адаптер за шлиците), което ще ви спести нуждата от демонтаж на шлицовата главина, с цел преобразуване на волана в спортен модел.

Продуктите, предлагани в нашия каталог са с произход Турция и покриват широк диапазон от модели и марки автомобили. Даваме ви възможност да изберете фланеца, чрез филтриране от падащия панел, като липсата на конкретен модел в менюто не бива да ви отчайва, защото е напълно възможно да разполагаме на склад с търсеното от вас изделие. Свържете се с нас на посочените в сайта телефони, за да направим справка за наличност на продукт с желаните от вас параметри.

Все повече собственици на автомобили търсят фланци за спортни волани, като причините за търсенето са различни. Докато едни търсят начин да решат сериозен проблем с волана, други държат на максималното удобство, а за трети е просто въпрос на стил и маниер на шофиране. Закупеният от нас фланец за спортен волан ще ви помогне да задоволите нуждата си от допълнителен комфорт при шофиране, при това на невероятно изгодна цена.