Чип тунинг икономия на гориво пестене а гориво евтино решение на проблем спестяване харчене аксесоари за автомобил кола дизел бензин коне мощост скорост

Чип тунинг EcoOBD2 Бензин за икономия на гориво

30.00лв. 25.00лв.
Модел: 665182094
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Чип тунинг EcoOBD2 Бензин за иконом... × 1 бр.

Цена: 25.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Описание :

EcoOBD2 е устройство, лесно за инсталиране, което намалява разхода на гориво и вредните емисии изхвърляни в атмосферата. Просто го включете в конектора OBD2 на автомобила (това е диагностичната букса на автомобила). EcoOBD2 е подходящ за всички автомобили произведени след 1996 година. Работи на базата на OBD2 протоколи като презаписва картата на компютърния ECU на автомобила. След като шофирате около 200 км, EcoOBD2 се приспособява към колата, в съответствие с навиците на шофьорите и прави нова карта на ECU, за да спести гориво и да намали вредните емисии. Устройството е съвместимо с автомобили с монтирани газови и метанови уредби.

Какво прави EcoOBD2 Fuel saving Box ? 

Според навиците ви за шофиране, EcoOBD2 прави нова карта в компютъра на автомобила, за да увеличи ефективността на автомобила ви. Колкото повече километри изминавате с EcoOBD2, адаптирането му към Вашият автомобил става по-добро и по този начин се постига икономията на гориво на автомобила.

Какво е EcoOBD2 Fuel saving Box? 

EcoOBD2 е чип, който може да бъде включен в конектора OBD2 на автомобила Ви, за да се увеличи производителността на автомобила. Когато се включи в конектора OBD2, EcoOBD2 получава информацията от ECU на автомобилния компютър. С получените данни от ECU, EcoOBD2 настройва налягането на горивото, неговото количеството и времето за впръскване, за да увеличат производителността на автомобила, а така се постига и икономията на гориво. EcoOBD2 Fuel saving Box не надвишава изискванията на производителя. Той работи само в рамките на толерантността на двигателя. EcoOBD2 открива скритата от производителя мощност на вашата кола. EcoOBD2 не поврежда двигателя и компютъра на автомобила или не причинява никакви отрицателни ефекти върху настройките на автомобилния завод. EcoOBD2 не променя окончателно нито една от настройките. За да се върнете към първоначалните настройки на автомобила, просто изключете EcoOBD2 от конектора OBD2.

EcoOBD2 намалява разхода на гориво и вредните емисии. 

- До 15% по-нисък разход на гориво 


EcoOBD2 е много лесен за използване. Включете EcoOBD2 в конектора OBD2 на автомобила си. Включете запалването и EcoOBD2 ще нарави настройките оптимални за вашата кола. Въпреки че параметрите са различни за всяко превозно средство, може да не е необходимо да се направят допълнителни корекции. EcoOBD2 ще разпознае вашето превозно средство и вашите шофьорски навици след около 200 км шофиране, а след това EcoOBD2 ще се адаптира, за да работи перфектно на вашата кола. EcoOBD2 работи въз основа на промяна на формата на сигнала от ECU. В резултат на това тя променя цялата инжекционна карта. Основната разлика между EcoOBD2 Fuel saving Box и Remapping Tuning Methods е, че EcoOBD2 Fuel saving Box е лесно отстраняема и след изключване върнете обратно към фабричните настройки. Ремапването е постоянна промяна в колата ви. Това е скъпа настройка и не можете да я премахнете. EcoOBD2 е оборудван с функция за защита на двигателя и 100% безопасен за вашия автомобил. EcoOBD2 се произвежда на печатна платка в SMD технология. EcoOBD2 Fuel saving Box е с високо качество.


Инсталиране и калибриране
 
1. Издърпайте ключа за автомобила от запалването. 
2. Намерете конектора OBD2 в колата си и включете EcoOBD2 Fuel saving Box
3. Поставете ключа в гнездото и завъртете ключа на контакт. (Не стартирайте колата) 
4. Натиснете бутона за нулиране за около 5 секунди. След като освободите бутона, просто изчакайте около 30-54 секунди. (EcoOBD2 Fuel saving Box ще комуникира и ще установи връзка с ECU) 
5. Стартирайте двигателя. 
6. EcoOBD2 Fuel saving Box ще разпознае вашето превозно средство и вашите шофьорски навици след около 200 км шофиране. По този начин EcoOBD2 Fuel saving Box ще се адаптира перфектно към автомобила ви, за постигане на по-добра икономия на гориво.