Универсални стелки за коли

Подреди по:

Тонекс 1 ви предлага пълната гама авто аксесоари, в това число и стелки за кола, чиято цена ще ви изненада приятно. Целта е да предложим на собствениците на автомобили от цялата страна удачно и изгодно решение, с което личното им возило ще стане много по-комфортно и приятно на вид. Не бива да подценяваме ролята на аксесоарите. Понякога дребните детайли правят голямата разлика.

Защо тази група продукти са важен компонент от автомобилния интериор?

Трудно ще забележите автомобил, в който липсват мокетни или гумени автомобилни стелки. Те имат голямо значение за визията на автомобилното купе, но по-голяма е ролята им по отношение на комфорта. Благодарение на специалната им структура, стелките намаляват шума от движението към вътрешността на колата. Те, също така „обират” значителна част от вибрациите.

Гумираните модели имат голямо значение за ограничаване на корозионните процеси. Особено през зимата, когато по дълбоките грайфери на обувките полепват сняг, кал и луга, е нужно да се ограничи оттичането им към металната подова конструкция на автомобилното купе. Ако не използвате подходящо подово покритие, колата ви много скоро ще има нужда от сериозен ремонт, включващ изкърпване на отворите, образувани по пода.

Стелките за автомобил имат голям принос и за поддържането на висока хигиена. Тъй като е невъзможно ежедневното почистване на прахта и грубия отпадък, внесен с обувките, е значително по-лесно мръсотията да се премахне с изтупване на стелката, върху която тя е попаднала. Това може да се случва колкото често пожелаете, без да е необходимо използването на специални почистващи уреди и средства.

Можем да ви предложим и качествени автостелки за багажника на вашата кола. Багажното отделение се нуждае също от този защитен компонент, тъй като в него пренасяме товари с различен състав и консистенция. Разливането на течности няма да ви притеснява ако сте оборудвали багажника си с качествена стелка с гумена основа.

Дори в случай че разлеете масло и други химични субстанции, способни да предизвикат корозия върху металната конструкция на шасито, стелката ще ви избави от неприятности и скъпи ремонти. Добрата новина е, че тази група аксесоари са достъпни като цена, така че нямате повод да се лишавате от спокойствие и комфорт. Поне нашите стелки за коли са такива.

Какво ви предлагаме?

На първо място електронният ни магазин ви предлага удобство. Ако живеете в отдалечен регион, в който няма адекватно предлагане на качествени авто аксесоари, или пък нямате време да посетите на място специализираните магазини за продажба, винаги можете да закупите универсални стелки за автомобили от електронния ни магазин. Освен време, гарантираме, че ще спестите и финансовите разходи за пътуване до физическата точка на предлагане.

Като продукти, това което ви предлагаме са модерни и качествени разработки. При нас ще намерите страхотни универсални покрития за багажник с висок праг от 7.5 см, съвместими с багажното отделение на болшинството леки превозни средства. Те се поставят без никаква подготовка и остават фиксирани към пода, благодарение на гумената им основа.

Имате възможност да избирате и между изделия тип мокетни и гумирани с алуминиев ефект. Ако държите да отличите автомобила си от всички останали, стелките в ярки цветове, които ви предлагаме ще ви помогнат да го постигнете на 100%. Авто стелките от нашата колекция ще ви позволят да осигурите пълна и дългосрочна защита на автомобила си, наред с максимално удобство за вас самите по време на пътуване.