Фолио за автомобилни стъкла

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Ако сте решили да “облицовате“ прозорците на превозното си средство с  фолио за автомобилни стъкла, магазин Тонекс 1 е точното място за избор на функционален, красив и устойчив продукт. Ние разполагаме с достатъчно разнообразие от продукти за разкрасяване и предпазване на най-важните стъклени детайли в автомобила ви, запазвайки отличната видимост през тях. 

Открийте най-широката електронна гама самозалепващо покритие в няколко разцветки и размери, съобразно цвета на бронята и предпочитанията ви! В селекцията ни са добавени и инструменти за монтаж на изключително изгодни цени. Тази категория улеснява потребителите не само с качествени фолиа за прозорци на коли, но и с всичко необходимо за монтажът и поддръжката на този материал, без излишно чакане и досадно преглеждане на каталози. 

Разнообразието си от продукти правим още по-привлекателно, с едни от най-изгодните цени за този тип продукти. Отделянето на значителни средства за автоаксесоари е икономически неразумно, тъй като автомобилът се нуждае от хиляди други детайли по оборудване и поддръжка. Екипът ни се състои от дългогодишни специалисти в областта на авточасти, козметика и аксесоари, които, познавайки този факт, решават да зарадват клиентите си с качествено и евтино фолио за стъкла на коли.

Ниската за фолиа за стъкло цена не е уловка, а фирмена стратегия. Фолиото ни е резултат от усилията на водещи производители в автомобилната сфера, които предлагат най-ефективната комбинация от тунинг аксесоар и предпазно покритие, така че не се съмняваме в потребителската реакция. Към качествата добавяме и така търсеното разнообразие - предлаганите фолиа са с различна степен на затъмнение. То има изцяло декоративна функция  и не намалява пропускливостта на светлина, нито видимостта.

Инструменти за самостоятелен монтаж

Залепването на автомобилно фолио за стъкла не е задължително професионална задача. Висококачественият материал предоставя възможност за самостоятелно монтиране и успешен краен резултат от всеки потребител, без необходимост от специални познания.  Необходимо е единствено присъствието на подходящ инструмент за оразмеряване, и за трайно залепване към прозореца (шпакла).

Нашият каталог предлага комбинация от двете. Сред предложенията ни са налични същинският материал - затъмняваща лента, както и шпакли и макетни ножчета. Едновременната покупка ще позволи бързо и лесно преобразяване на автомобила ви, за което ще похарчите минимална сума,  в сравнение с професионалната услуга.

Ако фабрично окомплектованите детайли са под степента на изискванията ви, разполагаме и с 5, 6 или 7-степенни  комплекти инструменти. Те са лесни и удобни за употреба и осигуряват дълготрайно прилепване на фолиото, включително и върху стъклени детайли от домашният или фирмен интериор. Продуктите ни са предпочитани  за декорация на прозорци, остъклени врати, витрини и др.

Автофолио на топ цени

Освен едни от най-изгодните за фолио за стъкла на коли цени, включително и при продукти с висококласни характеристики и предимства, ние сме съставили колекция от разнообразни и красиви продукти с много широко приложение. Разполагаме с фолийни ленти за автомобилни, интериорни и фасадни стъкла, които предлагат достатъчно елегантна визия и функционалност, дори и за интериор/екстериор на административни, бизнес сгради, търговски центрове и развлекателни заведения.

Селекцията ни ще ви представи разликата между професионални и любителски продукти за затъмняване на стъкло. И  двата типа се отличават с изключително лесен монтаж, който не оставя драскотини и никакви други следи върху прозорците. Отлепването им също е леко и безпроблемно, без остатъчни следи от фолийното лепило.

Недраскащи (произход САЩ)

Американските фолиа за коли стъкла са синоним на здравина, плътност, еластичност и дълготрайна експлоатация. Предложенията в каталога ни са с различен нюанс и степен на затъмняване, адаптиращи се прекрасно към визията на различни модели автомобили.  Процентът затъмняване е обозначен при всеки продукт и се отбелязва при поръчка. 

Магазинът ни предлага двупластово покритие в традиционен размер 50 х 300 см. Освен меката недраскаща структура, то се отличава и с пълна защита от получаване на драскотини. Камъчета, кал, пясък, луга, дървесни клони – те трудно увреждат фолиото, а ако все пак това се случи, стъклените парчета се обвиват с материала и са напълно безопасни за  пътуващите. Към продуктите са включени и монтажни инструменти – пластмасова шпакла и макетно ножче.

"Сенник" за предно стъкло

Решили сте се да тунинговате автомобила си чрез затъмняване на стъкла с фолио? Можете да приложите процедурата и към предното стъкло, използвайки специалното покритие в каталога ни. Това е засенчващото фолио 20 х 150 см. – универсален продукт за огромен брой модели и марки леки автомобили. 

Красивите фолиа за предно стъкло предлагат особен начин на потъмняване. Покритието е съставено от няколко типа нюанси, разположени от по-тъмен към по-светъл, създавайки ефектът на преливане. Самозалепващата лента започва с тъмен цвят и завършва с доста проценти по-светла разцветка. Този тип оцветяване има и функционална цел – шофьорът трябва да се ползва от отлична видимост, което означава че тази успоредна линия трябва да е доста изсветлена.

Защо ние сме най-добрият избор при покупка на авто фолиа

Спестяването на досадни обиколки на физическите магазини за авто части е само една от предимствата на нашият магазин. Онлайн поръчката се случва бързо и лесно, а доставката е налична в разстояние само на един работен ден. Изключително изгодните цени са не по-малка причина за внимание към каталога ни. Оттук поръчвате качествен аксесоар от световноизвестен производител, получавайки го на много по-разумна стойност, отколкото в редица автоцентрове. По-бързо, по-полезно и по-евтино – толкова е просто!

Живущите в много отдалечени райони на страната трудно откриват достатъчно функционални продукти за нови автомобили, особено за тунинг аксесоари. Електронният ни магазин е истински подарък за тях, който им позволява качествена грижа за скъпо закупена и мощна кола от ново поколение.

Селекцията ни е отворена за преглеждане и поръчка денонощно. Не се колебайте да поръчате авточасти, козметика и аксесоари във всеки час от деня и нощта. Екипът ни я обработва през следващият работен ден, изпращайки поръчаните продукти във възможно най-кратки срокове. Доставката ни е напълно безплатна при покупки надхвърлящи 50 лв.

✅ Как да преценя фолио с каква засенчваща способност да избера❓

Фолиата за засенчване на автомобилни стъкла имат засенчваща способност от 3 до 50%. Колкото по-висок е процентът на засенчване, толкова по-малка е светлопропускливостта на фолиото. Изборът ви зависи от това до каква степен искате да ограничите навлизането на слънчева светлина в купето. Препоръчваме да изберете модел със средни стойности, който ще дава добра видимост и отвътре навън.

✅ Защо не мога да сваля прозореца след поставянето на фолио на стъклото❓

Лепилата, поставени на гърба на самозалепващото фолио изискват време, за да изсъхнат напълно. Докато това стане, триенето, причинено при сваляне на прозореца, може да доведе до изстъргване на фолиото от стъклото. Желателно е да не сваляте прозорците около 2 до 4 дни след тониране.

✅ Мога ли сам да поставя фолиото перфектно – къде обикновено се допускат грешки❓

Много собственици на автомобили не успяват да постигнат същото качество на залепване на фолио, каквото постигат професионалистите. Това се дължи на няколко сериозни грешки, първата от които е липсата на добра подготовка. Стъклата трябва да са идеално чисти от прах и мазни следи, за да се постигне плътно залепване на тониращия филм. Обезателно използвайте пластмасовите шпакли, за да премахнете въздушните мехурчета по време на залепяне. Те са най-дразнещият фактор, водещ до разочарование от крайния резултат.