Фолио за автомобилни стъкла

Филтрирай по категория
Фолио за стопове и фарове
Ред:

Ако сте решили да “облицовате“ прозорците на превозното си средство с  фолио за автомобилни стъкла, магазин Тонекс 1 е точното място за избор на функционален, красив и устойчив продукт. Ние разполагаме с достатъчно разнообразие от продукти за разкрасяване и предпазване на най-важните стъклени детайли в автомобила ви, запазвайки отличната видимост през тях. 

Открийте най-широката електронна гама самозалепващо покритие в няколко разцветки и размери, съобразно цвета на бронята и предпочитанията ви! В селекцията ни са добавени и инструменти за монтаж на изключително изгодни цени. Тази категория улеснява потребителите не само с качествени фолиа за прозорци на коли, но и с всичко необходимо за монтажът и поддръжката на този материал, без излишно чакане и досадно преглеждане на каталози. 

Разнообразието си от продукти правим още по-привлекателно, с едни от най-изгодните цени за този тип продукти. Отделянето на значителни средства за автоаксесоари е икономически неразумно, тъй като автомобилът се нуждае от хиляди други детайли по оборудване и поддръжка. Екипът ни се състои от дългогодишни специалисти в областта на авточасти, козметика и аксесоари, които, познавайки този факт, решават да зарадват клиентите си с качествено и евтино фолио за стъкла на коли.

Ниската за фолиа за стъкло цена не е уловка, а фирмена стратегия. Фолиото ни е резултат от усилията на водещи производители в автомобилната сфера, които предлагат най-ефективната комбинация от тунинг аксесоар и предпазно покритие, така че не се съмняваме в потребителската реакция. Към качествата добавяме и така търсеното разнообразие - предлаганите фолиа са с различна степен на затъмнение. То има изцяло декоративна функция  и не намалява пропускливостта на светлина, нито видимостта.

Инструменти за самостоятелен монтаж

Залепването на автомобилно фолио за стъкла не е задължително професионална задача. Висококачественият материал предоставя възможност за самостоятелно монтиране и успешен краен резултат от всеки потребител, без необходимост от специални познания.  Необходимо е единствено присъствието на подходящ инструмент за оразмеряване, и за трайно залепване към прозореца (шпакла).

Нашият каталог предлага комбинация от двете. Сред предложенията ни са налични същинският материал - затъмняваща лента, както и шпакли и макетни ножчета. Едновременната покупка ще позволи бързо и лесно преобразяване на автомобила ви, за което ще похарчите минимална сума,  в сравнение с професионалната услуга.

Ако фабрично окомплектованите детайли са под степента на изискванията ви, разполагаме и с 5, 6 или 7-степенни  комплекти инструменти. Те са лесни и удобни за употреба и осигуряват дълготрайно прилепване на фолиото, включително и върху стъклени детайли от домашният или фирмен интериор. Продуктите ни са предпочитани  за декорация на прозорци, остъклени врати, витрини и др.

Автофолио на топ цени

Освен едни от най-изгодните за фолио за стъкла на коли цени, включително и при продукти с висококласни характеристики и предимства, ние сме съставили колекция от разнообразни и красиви продукти с много широко приложение. Разполагаме с фолийни ленти за автомобилни, интериорни и фасадни стъкла, които предлагат достатъчно елегантна визия и функционалност, дори и за интериор/екстериор на административни, бизнес сгради, търговски центрове и развлекателни заведения.

Селекцията ни ще ви представи разликата между професионални и любителски продукти за затъмняване на стъкло. И  двата типа се отличават с изключително лесен монтаж, който не оставя драскотини и никакви други следи върху прозорците. Отлепването им също е леко и безпроблемно, без остатъчни следи от фолийното лепило.

Недраскащи (произход САЩ)

Американските фолиа за коли стъкла са синоним на здравина, плътност, еластичност и дълготрайна експлоатация. Предложенията в каталога ни са с различен нюанс и степен на затъмняване, адаптиращи се прекрасно към визията на различни модели автомобили.  Процентът затъмняване е обозначен при всеки продукт и се отбелязва при поръчка. 

Магазинът ни предлага двупластово покритие в традиционен размер 50 х 300 см. Освен меката недраскаща структура, то се отличава и с пълна защита от получаване на драскотини. Камъчета, кал, пясък, луга, дървесни клони – те трудно увреждат фолиото, а ако все пак това се случи, стъклените парчета се обвиват с материала и са напълно безопасни за  пътуващите. Към продуктите са включени и монтажни инструменти – пластмасова шпакла и макетно ножче.

"Сенник" за предно стъкло

Решили сте се да тунинговате автомобила си чрез затъмняване на стъкла с фолио? Можете да приложите процедурата и към предното стъкло, използвайки специалното покритие в каталога ни. Това е засенчващото фолио 20 х 150 см. – универсален продукт за огромен брой модели и марки леки автомобили. 

Красивите фолиа за предно стъкло предлагат особен начин на потъмняване. Покритието е съставено от няколко типа нюанси, разположени от по-тъмен към по-светъл, създавайки ефектът на преливане. Самозалепващата лента започва с тъмен цвят и завършва с доста проценти по-светла разцветка. Този тип оцветяване има и функционална цел – шофьорът трябва да се ползва от отлична видимост, което означава че тази успоредна линия трябва да е доста изсветлена.

Защо ние сме най-добрият избор при покупка на авто фолиа

Спестяването на досадни обиколки на физическите магазини за авто части е само една от предимствата на нашият магазин. Онлайн поръчката се случва бързо и лесно, а доставката е налична в разстояние само на един работен ден. Изключително изгодните цени са не по-малка причина за внимание към каталога ни. Оттук поръчвате качествен аксесоар от световноизвестен производител, получавайки го на много по-разумна стойност, отколкото в редица автоцентрове. По-бързо, по-полезно и по-евтино – толкова е просто!

Живущите в много отдалечени райони на страната трудно откриват достатъчно функционални продукти за нови автомобили, особено за тунинг аксесоари. Електронният ни магазин е истински подарък за тях, който им позволява качествена грижа за скъпо закупена и мощна кола от ново поколение.

Селекцията ни е отворена за преглеждане и поръчка денонощно. Не се колебайте да поръчате авточасти, козметика и аксесоари във всеки час от деня и нощта. Екипът ни я обработва през следващият работен ден, изпращайки поръчаните продукти във възможно най-кратки срокове. Доставката ни е напълно безплатна при покупки надхвърлящи 50 лв.