Фолио за автомобилни стъкла

Филтрирай по категория
Фолио за стопове и фарове
Ред:

Нужно ви е фолио за стъкло? Ние ви го предлагаме, при това в супер разнообразие, така че да получите точно това, което ще послужи най-добре за набелязаните от вас цели. Политиката на нашия електронен авто магазин е такава – клиентът винаги трябва да намира това, което е необходимо за поддръжката на личния му автомобил, без да се налага да чака и да прави компромиси.

Освен оптимален избор от продукти, ние ви предлагаме и възможно най-ниската за фолио за стъкла цена. Цената винаги има значение при избора на авто аксесоари, защото самото притежание на автомобил е вече сериозен разход на финансови средства. Автомобилните ни фолиа за стъкла предлагат различна степен на затъмнение, така че тук отново имате избор, от който вярваме, че ще се възползвате.

Плащайки минималната за качествено фолио за стъкло цена, вие получавате продукт с безупречно качество и изключителна дълготрайност. Подбрали сме продукти на водещи производители, защото знаем, че изделията с лоши характеристики няма да покрият високите ви очаквания и изисквания.

Монтирайте сами

Залепянето на фолио за автомобилни стъкла може да се превърне от лесно изпълнима задача в истинско предизвикателство, при това не по вина на ползвателя. Дори да притежавате майсторски умения и сръчност, поставянето на затъмняващо фолио може да ви затрудни по две основни причини:

  • Ниско качество на продукта;
  • Липса на подходящите за целта инструменти.

Ние сме се погрижили това да не се случва, предлагайки фолиа с отлични качества и свойства. Към голяма част от изделията са добавени нужните за монтажа помагала – шпакла и макетно ножче, които ви позволяват да действате веднага, без да губите време и без особена подготовка.

В случай, че фабрично окомплектованите инструменти не отговарят на вашите изисквания, можете да закупите допълнителен комплект монтажни инструменти от 5, 6 или 7 части, каквито разбира се предлагаме. Те са идеалното решение, независимо дали монтирате закупеното от нас фолио за затъмняване на стъкла върху прозорците на автомобила си или у дома. Нашите авто фолиа могат да се използват за намаляване прозрачността на прозорци, остъкления на врати, витрини и др.

Възможно най-ниски цени

Ако направите едно бързо онлайн проучване, къде са най-ниските за качествено фолио за стъкла цени, със сигурност ще установите, че в Тонекс 1 е най-изгодно за пазаруване. Цените ни са супер атрактивни, включително при изделията със специални свойства и в голям размер. За нас е важно да ви предложим супер авто аксесоари на цени, които няма да се отразят фатално на семейния ви бюджет.

Какво включва категорията?

В категория Фолио за стъкла ще откриете разнообразие от затъмняващи фолиа, подходящи за автомобилни и сградни прозорци и остъкления. Разполагаме както с професионални изделия, така и с такива за любителска употреба. Общото между професионалните и не-професионалните продукти е, че и двете се монтират с изключителна лекота, без да оставят драскотини. Свалянето им е също максимално улеснено, което ви спестява колебанията дали изобщо да използвате тази група продукти.

Тук ще откриете:

Недраскащи авто фолиа с произход САЩ

Американското фолио за автомобилни стъкла се отличава с високо качество и дълготрайност. Тази група продукти се предлага в стандартния размер 50 х 300 см, заедно с необходимите монтажни инструменти – пластмасова шпакла и макетно ножче. Тази група продукти се предлага в различни степени на затъмнение, така че посочете желаният процент, когато оформяте своята поръчка.

Фолиа тип сенник за предно стъкло

Ако ви е необходимо фолио за затъмняване на стъкла тип сенник, при нас със сигурност ще го намерите. Засенчващите фолия се изработват в стандартните размери 20 х 150 см и са подходящи за почти всички модели и марки леки автомобили. Сенниците притежават специална структура, която ги прави „преливащи” – по-тъмни в горната част и постепенно изсветляващи надолу, така че да не се отнема видимостта на водача на превозното средство.

Защо да изберете Тонекс 1 за покупка на авто фолиа?

Ако работите на нормирано работно време, едва ли ви остава свободна минутка за обикаляне на физическите магазини за авто части и аксесоари. Тяхното работно време вероятно съвпада с вашето, а това ви изправя пред единствения възможен избор – покупка от електронен авто магазин като нашия. Сред големия брой онлайн магазини, нашият има едно сериозно предимство – цените. Защо да не закупите фолио за стъкло на цени, които спокойно можете да си позволите, знаейки че получавате продукт, отговарящ на вашите критерии за качество.

Оперирайки в глобалната мрежа, ние сме единствен избор за собствениците на автомобили от отдалечените региони на страната. В малките населени места е изключено да се намерят каквито и да е авто аксесоари, но за радост, хората там могат да се възползват от удобството на онлайн пазаруването.

Продуктовият ни каталог е изцяло на ваше разположение по всяко време на денонощието, така че можете да набележите желаните авто части и аксесоари в удобен за вас час, както и да направите своята поръчка. Ние ще се заемем с нейната обработка още в следващия делничен ден, и ще ви доставим закупените стоки в най-кратки срокове. Държим да уточним, че доставката е напълно безплатна при покупки надхвърлящи 50 лв.