Фолио за стопове и фарове

Подреди по:

Обмисляте как да придадете луксозен и уникален вид на новите и високофункционални светлини на автомобила си? Сполучлива идея е да ги оцветите в мистериозен тъмен или свеж ярък нюанс върху ослепителното светлинно излъчване. Магазин Тонекс 1 ви помага, предоставяйки селекция от красиво и устойчиво фолио за стопове и фарове на лека кола. 

Продуктът се предлага като ролка с различни размери (напр. 30x100 см.), монтира се самостоятелно чрез залепване с комплект инструменти и придава модерна визия на превозното средство. Елегантността му го превръща в перфектен аксесоар дори и за автомобили от най-ново поколение. 

Фолиото в селекцията ни е с тъмнографитен полупрозрачен нюанс. То затъмнява стъклата на осветителните прожектори, без обаче да приглушава интензитетът на сигнализация, запазвайки до над 90 % пропускливост на светлина. Така красотата е само придружаващо предимство към високофункционалният продукт, който отговаря на всички съвременни стандарти и нормативни изисквания за безопасност.

Затъмняващото покритие надгражда функциите на обикновен тунинг аксесоар. То предпазва стъклата и боята на бронята от драскотини и по-сериозни травми (обелване, олющване, счупване), както и от полепване на мръсотия - кал, пясък, насекоми, почвени и индустриални замърсители.

Продуктът предпазва стъклата на сигналните светлини и от прахови частици –  високата влажност на въздуха ги втвърдява и те полепват към повърхността, образувайки филм, ограничаващ светлинното излъчване. Самозалепващото потъмнено фолио предотвратява всички тези проблеми, спестявайки доста разходи за досадни дребни ремонти.

Основните предимства на оцветяващата фолийна лента, които определят качествата й на високофункционално покритие, са еластичност, здравина и лесен монтаж. След правилно залепване, тя е притисната плътно към стъклените покрития и никакъв сблъсък с предмети при висока скорост, или намокряне, не я отделят от позицията й.

Пластичност и устойчивост на материята създават перфектният тунинг стикер с предпазни функции. Той запазва структурата си не само при механични сблъсъци, но и при намокряне, въздействие на химични концентрати и силни UV лъчи.

Залепването му става за броени минути, а почистването се включва към рутинното измиване и изисква единствено сапунен разтвор (автошампоан, препарат). Стойността на продуктите е на удивително изгодни цени за ролка, която е достатъчна за облепване на целият автомобил. Как се процедира при залепване?

Монтажни комплекти

Разбира се, всеки потребител може да предпочете услугите на професионален монтьор, когато пристъпва към затъмняване на стопове с фолио. Селекцията ни предоставя комплект монтажни инструменти за залепване, които са напълно адаптирани и за самостоятелна употреба. Разнообразни видове и размери шпакли улесняват самостоятелният монтаж, предоставяйки прекрасно прикачена фолийна лента.

Каталогът ни предоставя комплекти с различен брой и тип инструменти във всеки, което определя и крайната им стойност. Шпакла от устойчива пластмаса, в няколко форми за всеки от светлинно-сигнализиращите части, осигурява плътно прилепване на тунинг лентата. По-скъпият комплект инструменти идва с остри ножчета за оразмеряване на фолиото – остриетата от неръждаема  сплав със здрав механизъм са безценен дълготраен помощник.

Най-луксозният вариант монтажни елементи, който осигурява успешно самостоятелно залепване, съдържа шпакли в няколко размера представляващи стоманен лист, понякога оборудван с удобна пластмасова дръжка. Те задължително са придружени със сгъваемо макетно ножче – конструкция, защитена със здрав пластмасов корпус.

Цените достигат до символичните 20 лв., срещу които ще получите и ценен съвет относно залепването на продукта. Основните правила на тази процедура са: поставяне върху идеално чиста повърхност и отстраняване на въздушни балончета.