TIR аксесоари

Ред:

Магазин Тонекс 1 е един от малките онлайн магазини с изненадващо голямо разнообразие на части и аксесоари, за леки автомобили и други превозни средства. В този раздел на каталога ни имате възможност да се запознаете с изключително богатия ни асортимент от резервни части и ТИР аксесоари, които ще откриете на изключително достъпна цена.

Аксесоари от първостепенно значение за тежкотоварни превозни средства

Качественото техническо оборудване е изключително важно за всяко превозно средство, особено за моделите тежкотоварни камиони, които ежедневно изминават огромни разстояния и е задължително да са в абсолютна изправност. Аксесоарите обикновено се възприемат като допълнение към основната структурна част на даден предмет, но при превозните средства те са от първостепенно значение. Онлайн каталогът ни разполага с голямо разнообразие от светлинни, електронни и технически ТИР аксесоари, за най-известните марки тежкотоварни камиони. 

 • Сигнални светлини- оборудването на камиона с качествено осветление  е eдно от най-важните условия за безпрепятствено шофиране. В каталога ни се откриват всички необходими за тежкотоварен камион фарове, сигнални и аварийни светлини, и светлоотразителни табели. 
 • Универсални и диодни ( LED ) габаритии стопове- LED осветлението е изключително предпочитано за всички видове превозни средства, заради силната ярка светлина и дългия период на експлоатация. Посочените модели се използват за качествено осветяване на корпуса, ремаркето и регистрационната табела при всеки ТИР.
 • Аварийни сигнални ( LED ) лампи- извършват отлично сигнализиране при нощно шофиране. LED светлините осигуряват мощно осветяване на 360 гр. и изключват всяка възможност от повреда.
 • Светлоотразителни табели- задължителни ТИР аксесоари, които засилват степента на осветление и осигуряват видимост на превозното средство от значително разстояние.    
 • Електронни аксесоари – маневрирането на пътя е сложна дейност и е невъзможно, без наличието на стройна система за електрическо захранване. Онлайн магазинът ни съдържа различни по капацитет модели инвертори на напрежение, разклонители, универсални адаптери, аларми, дистанционно елктроно заключване, USB зарядни устройства и дори, Bluetooth FM трансмитери. Наличните ТИР аксесоари  в тази част на каталога ни са съвместими с различни марки тежкотоварни камиони, и са налични на изключително изгодни цени.
 • Механични приспособления – към тази класификация се отнасят всички онези технически подробности, които в крайна сметка се оказват от съществено значение 
 • Чистачки за камион
 • Капачка за резервоар- налични са капачки, съвместими с различни марки камиони
 • Колан за товар – каталогът ни разполага с колани за най- различни по обем товари
 • Маркуч за помпане на гуми
 • Четка за миене 

Наличните в каталога ни ТИР аксесоари изцяло осигуряват необходимото допълнително оборудване на вашия тежкотоварен камион. Тук ще откриете продукти единствено от водещи марки производители, защото за нас е въпрос на престиж и отговорност, да предоставяме най-доброто качество на клиентите си.