Аксесоари за TIR и камиони

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Магазин Тонекс 1 е електронен магазин с невероятно разнообразие от авточасти и аксесоари. Каталогът представя първокласно техническо оборудване за леки и тежкотоварни превозни средства, селскотстопански машини, мотоциклети, велосипеди, ремарке и каравана. Категорията представя невероятно разнообразна селекция на ТИР аксесоари, части и електроника, които подготвят превозното средство за експлоатация, според всички изисквания, и на изключително достъпна цена.

Най-важните аксесоари за тежкотоварни превозни средства

Оборудването и аксесоарите са “втора кожа“ за тежкотоварните превозни средства. Камионите за международен транзит, които ежедневно изминават огромни разстояния, дължат изправността си именно на аксесоарите, притежаващи статут на второстепенни (придатъчни) елементи. Аксесоарът е детайл, допълващ основната структурна част на даден предмет или съоръжение. Огромното им значение за превозните средства обаче видоизменя първоначалният им смисъл.

Онлайн каталогът ни предоставя пълна селекция електронни, механични и светлинни аксесоари за камион. Представяме продукти, предназначени за най-популярните модели и марки устройства за тежкотоварен превоз, чийто монтаж ще осигури безпроблемно и сигурно шофиране на дълги разстояния.

Сигнално осветление

Измежду всички аксесоари за камиони, ярката светлинна сигнализация в най-голяма степен определя безопасността на пътя. Селекцията ни предлага пълен комплект осветителни компоненти за тежкотоварно превозно средство, които са налични на изключително изгодна цена.

Осветяването на пътническата кабина е не по-малко важно, отколкото това на външният корпус и/или ремарке. Затова магазинът ни е подбрал освен огромно разнообразие от фарове, габарити, стопове и светлини за регистрационна табела на камион и ремарке, също и ярки светодиодни плафони за купе, и крушки за табло сък звукова сигнализация.

LED (Light Emitting Diode) светлината е предпочитан избор за всички видове превозни средства. Към предимството на яркият светлинен поток се добавя дълготрайна експлоатация (около 50 000 часа), екологично влияние върху околната среда и енергоспестяемост. Висококачествените светодиодни продукти притежават IP рейтинг за устойчив корпус срещу вода, влага и пряк контакт.

Халогенният източници на осветление са сред най-предпочитаният компромис на високо качество и изгодна цена. Причината е в способността на светодиодът да излъчва незабавен и интензивен светлинен поток в няколко нюанса. Всеки от тях предоставя оптимален интензитет и цвят за видимост във вътрешни и външни пространства.

LED фарове, мигачи, габарити и стопове

Магазинът ни осигурява достъп до светлинна сигнализация от световноизвестни производители в сферата. Предложенията осигуряват светлинен поток със силна енергийна ефективност. Излъчването при някои от тях е с близък диапазон до спектърът на естествената слънчева светлина, което е гаранция за отлична видимост в и извън превозното средство. Пълен комплект външни сигнални маркери ще подготвят тежкотоварният камион за всичик предизвикателства по пътната настилка.

Светодиоден фар, стоп, мигач и габарит обгръщат превозното средство с ярка светлина, осветяваща околните автомобили, всяка неизправност върху настилката и е идеален придружител при гъста и интензивна мъгла. Продуктите са подходящи за корпус, ремаркета и регистрационни табели на двете части от стандартен ТИР.

LED аварийни сигнални лампи и светлоотразителни компоненти

Аварийната лампа е безценен помощник на обемните тежкотоварните машини, когато те се намират в ежедневен градски трафик, както и при извънградско пътуване. В селекцията ни тези продукти са под формата на “буркан“ с кръгла и правоъгълна форма – корпус от множество светодиоди, покрити с цветен пластмасов или стъклен корпус. Ярката светлина, дисперсираща в омекотен от матовото покритие поток, сигнализира в широк радиус за присъствието на тежкотоварната машина при нощно шофиране.

Светодиодните крушки предлагат мощно осветяване на 360 гр., устойчив корпус, и осигуряват продължителен период на експлоатация. Здравата пластмаса устоява на всеки тип препятствия върху настилката – камъчета, клони на дървета, индустриални замърсители и др. Нощното шофиране среща и друг помощник, в лицето на светлоотразителните компоненти, лепенки и табели.

Светлоотразителната маркировка обозначава видът, моделът и предназначението на  тежкотоварните  превозни средства. Размерите и допустимото количество на товар определя броят и разположението на стикерите/табелите. Поставянето им се изисква с нормативна уредба, освен че са изключително целесъобразни, тъй като повишават видимостта. В селекцията на магазина се откриват стандартни червени, жълти и оранжеви светлоотразители с правоъгълна и триъгълна форма, както и флуорвесциращи табели - обозначение за:

  • Бавнодвижеща се тежкотоварна машина  - червен триъгълник с отрязани върхове;
  • Тежкотоварна машина с вместимост до 3,5 тона – червени и жълти (оранжеви) успоредни ивици;
  • Наличие на ремарке/полуремарке – жълта табела с червен кант;
  • Присъствие на домашни любимци в ремарке – жълта табела с червен кант и илюстрация на домашен любимец;
  • Извънгабаритно превозно средство – табелка с успоредни червени и бели ивици;

Както основният корпус, така и прилежащото ремарке/каравана, трябва да са оборудвани с пълен комплект светлинна сигнализация и нужните светлооразителни елементи. Каталогът ни съдържа всички необходими осветителни аксесоари, на изключително изгодни цени.

Електроника

Маневрирането на пътя е сложна дейност. Затова, изпълнението му става все по-усъвършенствано и улесняващо водачът, чрез използването на стройна система за електрическо захранване. Електронният ни каталог разполага с високофункционални и разнообразни като капацитет инвертори на напрежение, разклонители, универсални адаптери и Bluetooth FM трансмитери, аларми, дистанционно управляван модул за централно заключване, USB зарядни устройства, таймери за шофиране и др.

Електрониката засяга и преобразува функциите на все по-голяма част от механизираните детайли. Заедно с електронни аксесоари, селекцията ни предлага и необходимите към тях защитни приставки – гнездо за предпазители, удължаващи кабели, разклонители с USB порт и др.  Споменатата част от продуктите ни е подходяща за разнообразни модели тежкотоварни камиони, и са достъпни нацени, подходящи за всеки бюджет.

Механика – дребни приспособления за монтаж, свръзка и почистване

Дребните механични части,  понякога наричани “джаджи“, са тези аксесоари за ТИР, които осъществяват лесният монтаж и поддръжка на основните авточасти. Конструкцията на превозното средство би била невъзможна при отсъствието им. Щипки за кабели и свързващи кабели, бърза връзка въздух, пистолет за въздух, накрайник към помпа за гуми, маркуч за напомпване на гуми, куки и колани за товари (прикачване и поддържане), и спирачен кран, букси за ремарке, четки за миене с вграден маркуч, и много други компоненти, осъществяват връзката и пълноценното функциониране на всички ТИР детайли.

От селекцията ни можете да закупите пълна гама механични компоненти. Към аксесоарите от този раздел са подбрани и стъклочистачки, капачки за резервоар за различни марки и модели камиони, резервни стъкла за стоп светлина, туби за горивна смес, цедка за резервоар, редуктори, мрежа за товарни ремаркета, и други познати и малко познати аксесоари. Присъствието им в тежкотоварното превозно средство осигуряват цялостното изисквано от нормативанта уредба оборудване, непрекъсната мобилна връзка и приятно шофиране на дълги отсечки.

Наличните в каталога ни ТИР аксесоари представляват цялото необходимо допълнително оборудване на вашия тежкотоварен камион. В категорията присъстват продукти единствено от водещи марки производители. Защото, за нас е въпрос на престиж и лична отговорност, да осигуряваме само най-доброто качество на клиентите си.

✅ Какви функции изпълняват предлаганите от вас аксесоари за тежкотоварни превозни средства❓

В каталога ни ще намерите продукти, чието приложение в поддръжката и управлението на тежките транспортни машини е ключово. Сред тях са различни видове механични приспособления, нужни за по-лесен монтаж и поддръжка на важни детайли от ходовата част на камионите. Предлагаме също богата гама щипки за кабели и свързващи кабели, бърза връзка въздух, пистолет за въздух, накрайник към помпа за гуми, маркуч за напомпване на гуми, куки и колани за товари и мн.др.

✅ Отговарят ли на клас професионален вашите TIR аксесоари❓

Голяма част от продуктите ни са професионални, докато други са полупрофесионални разработки. Селекцията ни се базира на желанието ни да осигурим на транспортните фирми и авто-сервизите най-доброто съотношение цена/качество. Това важи както за механичните части, така и за сигналното осветление и електрониката.

✅ От какви аксесоари най-често се интересуват превозвачите и водачите на тежкотоварни превозни средства❓

Този раздел обединява в себе си няколко групи продукти, всяка от които е представена в отделен подраздел. Всяка подкатегория аксесоари за камиони се радва на широк интерес от страна на нашите клиенти. По степен на търсене, като най-важни можем да определим сигналното и аварийно осветление, както и светлоотразителните компоненти. След тях можем да наредим продуктите за подобряване условията в кабината на тежкотоварните машини – стелки, електроника, ветробрани и др.