Капачка за резервоар за камион

29.80лв.

Модел: 4001396
Наличност: няма


Моля, проверете вашите размери преди да поръчате капачката.

На всички собственици и водачи на тежкотоварни автомобили, Тонекс 1 предлага оптимален избор от капачки за резервоар на камион. Моделът, представен на тази страница е с произход Турция, като при него имаме отлично съотношение между качество и цена. Това е универсално решение за заключване на широк спектър резервоари, като е необходимо пълно съответствие на модела с отвора на вашия резервоар.

Това е пластмасова капачка за резервоар на камион с диаметър ф 80, подходяща за болшинството стандартни отвори при резервоарите на тежкотоварните автомобили. Моделът се предлага с ключ и евроклапан, което го прави годен за моментално използване без нужда от допълнителна подготовка и технически монтаж.

Пластмасовата ни капачка за резервоар за камион е изделие със средна степен на защита срещу неправомерно отключване. В случай че се нуждаете от по-надеждно средство за ограничаване опитите за отваряне на резервоара, препоръчваме да се използва по-висок клас заключваща система.

Тонекс 1 ви предлага този висококачествен авто-аксесоар на изключително изгодна цена. Срокът на доставка, който спазваме е до 24 часа, при поръчки направени в рамките на работната седмица. Срокът на доставка може да се удължи в случай, че заявката е направена в края на работната седмица, през уикенда или в празнични дни. Следваме политика на връщане на закупената стока в двуседмичен срок от получаване на доставката.