Колан за товар с пружинна скоба 5м 400кг

40.00лв.

Модел: 1900935991
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Колан за товар с пружинна скоба 5м ... × 1 бр.

Цена: 40.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Описание :
⇒ Дължина : 5м
⇒ Ширина : 50мм
⇒ Максимално натоварване : 400кг
⇒ Материал : 100% Полиестер
⇒ Сертификат : CE EN12195-2, TÜV, GS 

Предлагаме ви колан за товари, оборудван с пружинна скоба за по-лесно и стабилно укрепване на превозваните стоки. Този модел е с обща дължина 5 метра и ширина на лентата 50 мм – отлично приспособление при транспортиране на обемни стоки, особено на такива, подлежащи на повреждане при удар или вследствие вибрациите при движение.

Този модел е сред най-практичните колани за укрепване на товари, поради наличието на пристягащ механизъм – пружинна скоба, който увеличава степента на сигурност при укрепване на товара при всякакви атмосферни условия, тъй като фиксираната дължина на колана не се променя под въздействие на околната температура и влажност. Механизмът има цинково покритие, а куките са изработени от неръждаема стомана.

Материалът, от който е изработен висококачественият колан за укрепване на товари е 100% полиестер - материал, който не променя своята дължина под въздействие на тежестта или външните условия. Неговата товароносимост е до 400 кг и може да се използва за стабилно фиксиране на товарите, независимо дали се транспортират сухопътно, по въздух или по вода.

Предлаганите от нас колани за товари са с доказано високо качество и разполагат с необходимите сертификати, сред които CE EN12195-2, TÜV, GS. Те могат да се използват не само от тежкотоварни превозни средства, но и от леки автомобили, при нужда от по-стабилно фиксиране на превозвания багаж.

Тонекс 1 ви предлага пълната гама укрепващи колани и въжета на възможно най-ниска цена. Предимството при работа с нашия магазин е бързата доставка на заявените артикули. Доставката се извършва в рамките на 24 часа, в случай че покупката е направена в делничен ден. Налична е и опция за връщане и замяна на стоките до 14 дни от датата на получаване.