Колан за товар с тресчотка 10м

40.00лв.
Модел: 130211104
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Колан за товар с тресчотка 10м × 1 бр.

Желая потвърждение на поръчката по телефон
НЕ желая потвърждение на поръчката по телефон
Цена: 40.00лв.

Описание :
⇒ Дължина : 10м
⇒ Ширина : 50мм
⇒ Максимално натоварване : 3 тон
⇒ Сертификат : CE EN12195-2
⇒ Материал : 100% Полиестер

Колан за укрепване на товари с тресчотка е подходящото приспособление за максимално надеждно фиксиране на различни като обем и тегло товари. Това е професионален модел, който ще защити превозваните стоки от повреждане, независимо дали се транспортират сухопътно, по въздух или вода. Предимството на широколентовите колани за укрепване на товари с тресчотка е свойството им да не позволяват на стоката да се наклони или подхлъзне, при това без да нараняват повърхността на товара, докато го притискат.

Този колан е с обща дължина 10 м и товароносимост до 3 т при ширина на лентата 50 мм. Този модел колан за товар с тресчотка е изработен от 100% висококачествен полиестер, особено ефективен при нужда от стабилно укрепване на изключително тежки товари и при преминаване през неравни и тежки терени. Основна характеристика на укрепващите колани от този тип е високата им устойчивост на влага и големи температурни амплитуди. Те не променят своята дължина под въздействие на тежестта и атмосферните условия.

Гаранция за високото качество на нашите продукти са сертификатите, с които са придружени. Предлаганите от нас колани за укрепване на товари с тресчотка са обозначени със сертификат CE EN12195-2, показваш пълно съответствие с указанията за безопасно транспортиране на товарите. Моделът е подходящ не само от тежкотоварни превозни средства, но и за леки автомобили, нуждаещи се от по-стабилно фиксиране на превозвания багаж.

Тонекс 1 ви предлага пълната гама укрепващи колани и въжета на възможно най-ниска цена, като гарантирано можете да се възползвате от бързата доставка на заявените артикули. Доставката се извършва в рамките на 24 часа, като е налична и опция за връщане и замяна на стоките до 14 дни от датата на получаване.