Гнездо за запалка на кола 12 / 24V с 2 USB порта

26.00лв. 20.00лв.
Модел: 390898887
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Гнездо за запалка на кола 12 / 24V ... × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Панел за допълнителен монтаж с гнездо за запалка и 2 USB порта за зареждане на таблети, навигации, телефони, игри и др. Все по-необходим, удобен и търсен продукт с елегантен дизайн и индикатор за захранване.

  • Входящо напрежение: 12V/24V
  • Изходящо: 1 броя куплунг за запалка
  • Изходящо USB: 5V, 2 х 1500mA или 1 х 2100mA
  • Дължина на кабела: ~ 10 см.
  • Цвят - черен

Разклонител за запалка на автомобил е идеално приспособление, отговарящо напълно на нуждите на съвременния човек. Той позволява едновременно захранване на до три устройства по време на движение, като 2 от изходите представляват USB портове, съвместими със зарядните устройства на модерните мобилни апарати – смартфони, таблети и GPS навигационни системи.

Елегантен дизайн

Ако държите купето на вашия автомобил да запази изрядната си визия по време на път, този панел е идеалното решение. Той изпъква с елегантния си дизайн и лекота, спрямо нуждите и предпочитанията на водача и пътниците. Уредът разполага с индикатор за захранване, даващ информация за липса / наличие на захранване.

Характеристики

Този захранващ панел за кола е с входящо напрежение 12V/24V. Изходящото напрежение на USB портовете е 5V / 2х1000mA, а дължината на кабела е 10 см – напълно достатъчна за максимално удобство при зареждане. Разклонителят може да се постави върху автомобилното барче, без да заема излишно място и да пречи на водача и пътниците.

Допълнителният панел за кола е сигурно и надеждно приспособление за зареждане на така важните днес мобилни телефони и друга електроника.

Защо ви е нужен панел разклонител в автомобила

Животът ни е немислим без средствата за комуникация и достъп до информация, ето защо при продължително пътуване често мобилните ни устройства – телефони и таблети се оказват с напълно изтощена батерия и негодни за работа. Това може да причини сериозни неудобства, особено когато се движим по непознат терен и се нуждаем от навигация, поради което разклонителите за автомобилни запалки са едно изключително полезно и важно приспособление.

Нашият панел за допълнителен монтаж-разклонител за запалка за кола ви дава достъп до няколко допълнителни порта. С негова помощ можете да зареждате мобилния си апарат като същевременно използвате навигацията, при това без да се лишавате от работеща запалка. Двата USB порта позволяват едновременно зареждане на два телефона, което е предимство както за водача на автомобила, така и за неговите спътници.