Разклонител за запалка с USB и волтметър 3 в 1 - 12 и 24V

45.00лв.
Модел: 114046030
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Разклонител за запалка с USB и волт... × 1 бр.

Цена: 45.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Зарядно за кола 3 в 1:

  • Разклонител за гнездото на запалката;
  • Волтметър - показва в реално време зареждането на акумулатора;
  • Два USB порта за зареждане на електронни устройства.

Опростен и компактен дизайн, лесен за инсталиране и използване. Изработен от пластмаса, гумиран ABS материал, здрав и издръжлив във времето. Предлага три гнезда за запалка двете се използват само като разклонители, а едното гнездо може да се използва със самата запалка на автомобила. В двата края на този разклонител се намират два USB порта за зареждане на таблети, смартфони, MP3, MP4, GPS и т.н.

  • Изходна мощностна гнездата: 3 х 120 W
  • USB изходно напрежение: DC 5V
  • USB изходен ток: 2 х 2.1А Вход: 12/24V

Разклонител за запалка на автомобил е идеално приспособление, отговарящо напълно на нуждите на съвременния човек. Той позволява едновременно захранване на до три устройства по време на движение, като 2 от изходите представляват USB портове, съвместими със зарядните устройства на модерните мобилни апарати – смартфони, таблети и GPS навигационни системи.

Елегантен дизайн

Ако държите купето на вашия автомобил да запази изрядната си визия по време на път, този разклонител за автомобилна запалка е идеалното решение. Той изпъква с елегантния си дизайн и лекота, а захранващият кабел е достатъчно дълъг, за да се избере правилното място за зареждане, спрямо нуждите и предпочитанията на водача и пътниците. Уредът разполага с индикатор за захранване, даващ информация за липса / наличие на захранване.

Употреба

Работата с нашия разклонител запалка за кола е максимално опростена. За да можете да зареждате едновременно няколко устройства, като същевременно имате и работеща запалка, е необходимо само да включите уреда във входа за запалката и да имате работеща електрическа система. В повечето случаи е нужен работещ двигател или поне контакт чрез стартерния ключ.

Защо ви е нужен разклонител в автомобила

Животът ни е немислим без средствата за комуникация и достъп до информация, ето защо при продължително пътуване често мобилните ни устройства – телефони и таблети се оказват с напълно изтощена батерия и негодни за работа. Това може да причини сериозни неудобства, особено когато се движим по непознат терен и се нуждаем от навигация, поради което разклонителите за автомобилни запалки са едно изключително полезно и важно приспособление.

Нашият висококачествен разклонител за запалка за кола ви дава достъп до няколко допълнителни порта. С негова помощ можете да зареждате мобилния си апарат като същевременно използвате навигацията, при това без да се лишавате от работеща запалка. Двата USB порта позволяват едновременно зареждане на два телефона, което е предимство както за водача на автомобила, така и за неговите спътници.