Ролки за дигитални тахографи HICO

20.00лв.

Модел: HICO Paper
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Ролки за дигитални тахографи HICO × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Ролки за дигитални тахографи HICO

Маркировка : e1 196

⇒ e2-30,     Actia SmarTach STD II

⇒ e2-29,     ADR Actia SmarTach
⇒ e2-25,     Actia STD SmarTach
⇒ е1-200,   EFKON EFAS 3
⇒ е5-0002, Stone Ridge SE 5000
⇒ e1, 84 VDO DTCO 1381