Светлоотразителни табели за камиони 1 бр. 35 х 35см

29.80лв.

Модел: 1200TRUCKREF
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Светлоотразителни табели за камиони... × 1 бр.

Цена: 29.80лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

⇒ Размер : 35 х 35см

⇒ Материал : метални

Комплект от два броя светлоотразителни табели за камиони с произход Турция. Високо качество, дълъг експлоатационен живот при различни атмосферни условия и невероятно ниска цена, са сред основните характеристики на този авто-аксесоар. Табелите отговарят на нормативните разпоредби и закона за движение по пътищата и указват наличие на извънгабаритен товар на пътя. Те ще ви помогнат да бъдете полезни на останалите участници в движението и ще ви спестят ненужни глоби и неприятности с контролните органи.

Нашите светлоотразителни табели за камиони са изработени от метал, защитен от корозия – проблем, особено актуален при контакт с влага, кал и лугата, използвана за обезопасяване на пътната настилка през зимата. Пригодени за максимално лесно окачване на предварително указаните места, те могат да се поставят и свалят без наличие на специални инструменти за монтаж.

Размерът на двойката светлоотразителни табели за камиони е стандартният за този вид отличителни знаци – 35 см х 35 см. Табелите са изработени в съответствие с регламент ECE 70-01, указващ нормите за маркировка на пътните превозни средства. Електронен магазин Тонекс 1 се стреми да предложи на собственици и водачи на МПС всички аксесоари, необходими за безопасно и безпроблемно движение в пътния трафик както в рамките на нашата страна, така и на територията на други държави.