Тахошайби 125км Vip

20.00лв.

Модел: Vip-125
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Тахошайби 125км Vip × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Тахошайбите са на немската фирма ViP. Gerd Bunjes Gmb

Цената е за кутийка 100 бр.

Пълно описание : ТУК

Транспортните фирми и превозвачите на пътнически и товарни превози могат да закупят тахошайба – консуматив със задължителен характер от гледна точка на контрол и отчетност на движението. Предлагаме комплект от 100 бр тахошайби на немската марка ViP.Gerd Bunjes Gmb на изключително изгодна цена. Изгодната ни оферта ви позволява да закупите по-голямо количество, в зависимост от капацитета на вашата компания и обема транспортни операции.

Всяка тахошайба Vip използва универсална диаграма, приложима към всички стандартни и автоматични тахографи на ЕС с диапазон на скоростта 125 km / h, с автоматична оценка DIASCAN - digi +, специално разработена за оценка на скенера (с нулева тактова маркировка и символи, които не са разпознати от скенера).

Тахографът е специално и в много случаи задължително устройство, използвано в голям брой превозни средства - най-често в автобуси, товарни автомобили и дори в релсови превозни средства, с цел отбелязване върху специален диск (тахошайба) начина на протичане и параметрите на пътуването на въпросните тежкотоварни автомобили.

Тахографът представлява техническо средство за измерване, предназначено за непрекъсната индикация и регистрация в автоматичен режим на скоростта на движение, пробега на превозното средство, периодите на труд и отдих на шофьорите. Функцията на тахографа е да послужи в няколко посоки. Той помага за повишаване безопасността на движението, осигурява правова защита на шофьорите и им помага да получат обективна оценка на извършената от тях работа и съответното договорено заплащане.

Тонекс 1 ви предлага тахошайба в комплект от 100 броя, която ще помогне на вашата транспортна фирма не само да работи в съответствие с нормативните уредби, но и да повиши контрола на работа и подобри условията на труд на своите шофьори.